Вхід | Реєстрація

Білицький «Сокіл» здобуває чемпіонство

Білицький «Сокіл» здобуває чемпіонство

За результатами останнього туру Чемпіонату Білицької територіальної громади з футболу остаточно визначилися місця турнірної таблиці.

4 вересня відбулися останні  ігри чемпіонату Білицької територіальної громади з футболу. Марківська команда зіграла вдома проти колективу з Бутенок. Після нічийного рахунку з «Дрижиною Греблею» марківські футболісти налаштувалися на перемогу і забили у ворота суперників чотири м’ячі. Отож, 4:0 — перемогла  команда «Марківка».

«Вітрова Балка», яка впевнено посідає другу сходинку турнірної таблиці, «в суху» (2:0) виборола перемогу в команди «Дрижина Гребля».

Найцікавішим та непередбачуваним для уболівальників і самих спортсменів став поєдинок між «Червоними Квітами» та «Чорбівкою». Уже під кінець першого тайму чорбівчани забили 4 голи, а квітяти — лише один. Друга 45­хвилинка була не менш напруженою та хвилюючою. У ворота обох команд було забито ще 9 голів. У результаті, зустріч завершилася за нічийного рахунку — 7:7.

За підсумками всіх ігор чемпіонату Білицької територіальної громади з футболу, призові місця посіли такі команди: І місце — «Сокіл» (Білики), ІІ місце — «Вітрова Балка» (Вітрова Балка), ІІІ місце — «Червоні Квіти» (Червоні Квіти).

 

Анонси

У суботу, 11 вересня, у рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту відбудеться святкове нагородження спортсменів, спортінструкторів та вчителів фізичного виховання Білицької територіальної громади. Свято проходитиме в Білицькому будинку культури. Початок о 9:00.

Із 18 вересня розпочнеться Кубок Білицької територіальної громади з футболу. У результаті жеребкування було сформовано такі пари команд: «Сокіл» (Білики) — «Дрижина Гребля» (Дрижина Гребля), «Чорбівка» (Чорбівка) — «Вітрова Балка» (Вітрова Балка), «Олімп» (Бутенки) — «Марківка» (Марківка). Команда «Червоні Квіти» (Червоні Квіти) розпочне боротьбу за кубок з 2 жовтня.

 

Підсумкова турнірна таблиця Чемпіонату Білицької ОТГ

Команда

 І

В

  Н

П

М

РМ

О

1

«Сокіл» (Білики)

12

10

1

1

55­16

+39

31

2

«Вітрова Балка» (Вітрова Балка)

12

8

1

3

39­16

+23

25

3

«Червоні Квіти»

12

6

2

4

49­30

+19

20

4

«Дрижина Гребля» (Дрижина Гребля)

12

5

3

4

27­34

7

18

5

«Марківка» (Марківка)

12

4

2

6

19­41

22

14

6

«Олімп» (Бутенки)

12

2

2

8

18­35

17

5

7

«Чорбівка» (Чорбівка)

12

1

1

10

22­53

31

4


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2021, 12:31 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації