Вхід | Реєстрація

Таміла Шевченко очолила Кобеляцький аграрний ліцей

Таміла Шевченко очолила Кобеляцький аграрний ліцей

Про своє нове призначення депутат міської ради повідомила на власній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Більшість жителів Кобеляцького району пам’ятають Тамілу Шевченку на посаді голови райдержадміністрації. Кобеляцькою РДА вона керувала протягом чотирьох років: із 2015‑го по 2019‑ий. Також Таміла Шевченко обирала депутатом Кобеляцької міської ради сьомого і восьмого скликань.

Згідно Єдиного державного реєстру декларацій, із лютого цього року Шевченко працювала радником голови Полтавської районної ради.

1 вересня Таміла Шевченко додала в Фейсбуці наступний допис:

«Сьогодні у День знань відкрила нову сторінку своєї біографії! Вітаю викладачів, майстрів виробничого навчання, всіх здобувачів освіти ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей» м. Кобеляки з початком нового навчального року! Нехай цей рік стане для всіх нас дивовижним часом звершень та перемог на освітянській ниві, а в кінці року кожен збере чудовий врожай нових знань, корисного досвіду, професійних вмінь та навичок».

У тому ж ЄДРД 12 серпня Шевченко подала декларацію кандидата на посаду директора ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей м. Кобеляки», що разом із чоловіком і вітчимом проживає в містечку. Має в Кобеляках два будинки та господарсько-побутові будівлі. Також є власником житлового будинку в Лісному, двох земельних ділянок у Кобеляках (819 та 754 квадратних метрів) і однієї в Сухорабівці (4,88 гектара). Чоловік володіє двома гектарами землі, що знаходиться в Сухинівці.

Таміла Шевченко задекларувала два легковики «Шевроле Авео» 2008 року випуску і «Рено Меган» 2011‑го, які зареєстровані на чоловіка. Вітчим декларантки їздить на ВАЗ-2101 1971 року випуску та ІЖ-Юпітері-3 1973‑го року.

У 2020‑му Полтавський обласний центр зайнятості нарахував Тамілі Шевченко 56 328 гривень державної та соціальної допомоги.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2021, 14:54 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Fuks / 9 вересня 2021, 15:32
Ах маладес Вячеславовна,і яку ж науку вона читатиме в бурсі? Мабуть трактопи і комбайни,чи швацьку справу...Помиляюсь...Перукарське дєло...
2. Krapka / 9 вересня 2021, 16:23
1.Fuks
«Ах маладес Вячеславовна,і яку ж науку вона читатиме в бурсі? »

Ні, викладатиме художню гімнастику, бо вона, як ніхто, вміє прогинатись та «витанцьовувати» перед вигідними їй людьми. Хоча тут і театральне мистецтво підходить.. короче, працювати і працювати…
3. Keha / 9 вересня 2021, 20:12
А де ж її та вітчима земля-по 2 гектара,що знаходиться в Василівці?Брехня в декларації.
4. alist / 13 вересня 2021, 20:56
2.Krapka
«Ні, викладатиме художню гімнастику, бо вона, як ніхто, вміє прогинатись та «витанцьовувати» перед вигідними їй людьми. Хоча тут і театральне мистецтво підходить.. короче, працювати і працювати… »

І заодно факультатив деревообробки, бо досвід в «розпилюванні» бюджетів великий.
Але питання в тому чого саме Кобеляцький аграрний ліцей, невже невдалося «вибити» цікавіше місце? Відповідь на мою думку в 2 моментах.
По перше, бюджет навчального закладу досить великий, і це не школа, де для придбання паперу потрібно бігти на поклон в районо (а тепер напевно, до Копельця). Це ліцей з великою часткою автономності і самостійності в рішеннях, де можна його бюджет «пилити» без остановки.
По друге, відповідь ховається в назві закладу - Кобеляцький АГРАРНИЙ ліцей. Аграрний!, шановні! В бурси наскільки я пам’ятаю завжди була сільськогосподарська земля, біля Кобеляк і немало. А далі варіантів безліч - продати її кому треба, продати собі, здати в оренду, собі, або хвермеру за пачку-другу "благодарності"...В кінці кінців, можна виростити урожай силами учеників, написати - «невродило» і загнати його "наліво". А бо взагалі зробити всі ці варіанти одночасно.
Ну є правда, ще і третій варіант - Таміла Шевченко, "душею боліє" за учнів, та підніме їх знання на височезний рівень.
Оберіть який варіант реалістичніший.
А поки що додам наступний допис -
"«Сьогодні у День знань відкрилаcь нова сторінка історій ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей»! Вітаю викладачів, майстрів виробничого навчання, всіх здобувачів освіти ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей» м. Кобеляки з початком нового навчального року! Цей рік стане для декого дивовижним часом звершень та перемог на управлінсько-чиновничій ниві, а в кінці року хтось точно збере чудовий врожай грошенят, земельки, та накопить на придбання нової, ще перспективнішої посади . Одне скажу точно - це будете не ви»."
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації