Вхід | Реєстрація

230 тисяч на п’ять вулиць

230 тисяч на п’ять вулиць

Стільки витратили з міського бюджету на ремонт асфальтного покриття у населених пунктах колишньої Золотарівської сільської ради.

Наприкінці серпня керівники Кобеляцької міської ради і комунального підприємства «Водоканал Плюс» наввипередки укладали договори на ремонт доріг у Орлику з підприємцем Аркадієм Маргаряном. Загальна сума робіт склала майже 350 тисяч гривень.

Слідом за Орликом директор комунального підприємства Володимир Юрко приступив до ремонту населених пунктів, що раніше входили до складу Золотарівської сільської ради.

Відновлювати дорожнє покриття в Ганжівці, Мідянівці і Золотарівці буде бригада все того ж підприємця із Золотоноші Аркадія Маргаряна.

Згідно з договорами, за традицією укладеними раніше, ніж їх оприлюднили на онлайн-платформі публічних закупівель «Прозорро», на п’яти вулицях дорожники проведуть поточний ремонт асфальтного покриття. Вартість робіт становитиме 180 тисяч гривень.

У Ганжівці ремонт вулиці Київської обійдеться в 37 439 гривень, або 519,99 за один квадратний метр дороги. Цієї суми вистачить на ямковий ремонт 72 квадратів дороги.

Відновлення проїжджої частини вулиці Заводської, що в Ганжівці, на відрізку від Київської до села Мідянівка, коштуватиме 49 242 гривні. За них відремонтують майже 95 квадратних метрів асфальту.

Поточний ремонт 95 квадратів дорожнього покриття вулиці Вишневої (від будинку № 45 до будинку № 1) у Мідянівці оцінили в 49 502 гривні. Вулицю Новоселівську в цьому ж населеному пункті заасфальтують за 48 878 гривень.

У Золотарівці за ремонт 92 квадратних метрів вулиці Шевченка заплатять 47 838 гривень.

Отож, загалом у трьох населених пунктах  відновлять дорожнє покриття на п’яти вулицях.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2021, 12:37 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації