Вхід | Реєстрація

Інтернет–субвенція для Новосанжарської громади

Інтернет–субвенція для Новосанжарської громади

Більше двох мільйонів гривень селищна рада планує витратити на підключення до швидкісного Інтернету закладів соціальної сфери в 11 населених пунктах ОТГ.

26 серпня Виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради оголосив тендер на послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету. Очікувана вартість робіт — 2 210 908 гривень.

Інтернет проведуть у школи, фельдшерсько-акушерські пункти, будинки культури, бібліотеки, що знаходяться у Великому Кобелячку, Великих Солонцях, Дубині, Забрідках, Клюсівці, Мар’янівці, Пологи Низ, Попівці, Стовбиній Долині, Судівці та Супротивній Балці. Пропозиції від учасників приймаються до суботи, 11 вересня.

Згідно договору, виконавець має надавати послуги із забезпечення безлімітного доступу до Інтернету із швидкістю не менше 500 Мбіт/с протягом 30 календарних днів, починаючи з дати підписання акта здачі-приймання наданих послуг та із швидкістю не менше 100 Мбіт/с до 31 грудня 2022 року без нарахування абонентської плати.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2021, 16:11 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації