Вхід | Реєстрація

У Біликах відзначили спортсменів

У Біликах відзначили спортсменів

У суботу, 11 вересня, у Білицькій громаді відбулося святкове нагородження спортсменів, спортінструкторів та вчителів фізичного виховання. Захід проходив із нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту.

Із самого ранку в Білицькому будинку культури було людно. Тут зібралися спортсмени, артисти та мешканці селища, які слідкують за спортивними подіями в громаді.

Першим перед присутніми виступив заступник селищного голови Сергій Петров. Він побажав спортсменам, тренерам і уболівальникам спортивних та життєвих перемог, плідної праці. Сергій Петров подякував усім, хто бере участь у спортивних змаганнях різних рівнів.

Також до привітань приєднався методист гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради з фізичного виховання Сергій Ананенко, який висловив вдячність учителям, тренерам і ветеранам фізкультурно-спортивного руху за виховання молоді.

Далі працівники селищної ради вручили грамоти винуватцям свята.

Також грамоти, медалі й кубки отримали футбольні команди, які в Чемпіонаті Білицької територіальної громади з футболу здобули призові місця.

«Золоті» нагороди отримала білицька команда «Сокіл», «срібло» чемпіонату дісталося колективу з Вітрової Балки, «Червоні Квіти» стали бронзовими призерами.

Музичні вітання для спортсменів підготували ансамбль барабанщиць, артисти Білицького будинку культури та учні мистецької школи Білицької селищної ради.
Нагадаємо, що цього року команда Білицької громади стала переможцем обласної спартакіаді «Краще спортивне село Полтавської області — 2021». Серед 21 колективу, які брали участь у змаганнях, біличани показали найвищі результати.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2021, 18:19 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації