Вхід | Реєстрація

Добровільно-примусова вакцинація набирає обертів

Добровільно-примусова вакцинація набирає обертів

Поки що за таким принципом намагаються зробити щеплення медпрацівникам та обслуговуючому персоналу навчальних закладів.

Полтавська облдержадміністрація, всупереч Конституції, яка в Україні в будь-якому разі не діє, всерйоз зайнялася масовою вакцинацією педпрацівників.
Голова ОДА Олег Синєгубов добалакався навіть до такого (цитуємо ресурс «Полтавщина»):

«Окрім цього, він попередив, що ті громади, які не ведуть роботу з вакцинації педпрацівників, у майбутньому можуть не звертатися до ОДА за допомогою у зв’язку з пандемією.»

Та залишимо ці слова на совісті Синєгубова, або журналістів. Зрештою, голова ОДА два роки тому вже обіцяв збудувати крематорій для жителів Полтавщини. Але обіцянку не виконав.

Одночасно в ЗМІ розгорнута інформаційна кампанія із залякування педпрацівників. У разі відмови від вакцинації погрожують перевести навчальні заклади на «дистанційку».

У результаті, педагоги таки змушені вакцинуватися. Вони масово повідомляють редакцію про те, що їм погрожують звільненням із роботи за відмову від вакцинації. Але при цьому «на камеру» говорити не хочуть. Так що ми не можемо вважати подібні погрози фактом.

Але те, що вчителі почали масово вакцинуватися, — це факт. Його підтверджує і Любов Коломієць, керівник Кобеляцького ПМСД.

Вона говорить:

— У ЗМІ тиждень тому були наведені недостовірні факти щодо проценту вакцинованих педагогів. Кількість вчителів вказана така, якої просто фізично немає у Кобеляцькій громаді. Але те, що педагоги протягом літа фактично ігнорували вакцинацію — це теж факт. Зараз процес пішов набагато активніше. Станом на вівторок маємо вже 61 відсоток вакцинованих. Думаю, протягом тижня він ще суттєво зросте.

Щодо кількості нових випадків захворювань на коронавірус, то Любов Коломієць відзначає тенденцію зростання. Географія — від Кобеляк до Бродщини. Більшість людей лікуються амбулаторно. Але днями двох хворих госпіталізували в інфекційне відділення Полтавської лікарні.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2021, 10:52 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації