Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі енергетики — найкращі рибалки в області

Кобеляцькі енергетики — найкращі рибалки в області

Протягом двох днів, із 10‑го по 11 вересня, у селі Орлик проходили змагання зі спортивної риболовлі серед енергетиків.

Щорічні змагання відбуваються на набережній Кам’янського водосховища. Їх учасниками являються трудові колективи акціонерного товариства «Полтаваобленерго». Організатором заходу виступає Кобеляцька філія товариства.

Змагання зі спортивної риболовлі серед енергетиків проводяться з метою популяризації цього активного хобі, бережного ставлення до природи та пропаганди здорового способу життя.

У цьогорічних змаганнях взяли участь 18 команд. За результатами улову, першість здобула команда Кобеляцької філії. Загальний улов кобелячан склав 32,6 кілограма. Другий результат показали рибалки Карлівської філії із уловом 18,2 кілограма. Третє місце посів колектив із Хоролу (15,5 кілограма риби).

Кобеляцьких енергетиків представляли Семен Кикоть, Олександр Жовтяк, Іван Бодак та Ігор Усенко.

Найбільша рибина, яку вдалося впіймати, важила 3,3 кілограма (щука довжиною 75 сантиметрів).

По завершенню змагань організатори нагородили переможців призами, які придбав профспілковий комітет «Полтаваобленерго». Голова профкому Ігор Олійник, керівник кобеляцьких енергетиків Артем Тарасов і їх колега Віктор Фесюра вручили рибалкам комплекти туристичних столів, крісел та спальних мішків.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2021, 13:19 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації