Вхід | Реєстрація

На помічника президента здійснено напад: його автомобіль обстріляли

На помічника президента здійснено напад: його автомобіль обстріляли

Вранці 22 вересня під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра, поранений водій машини.

Наразі правоохоронці обстежують територію, де стався обстріл машини першого помічника президента Сергія Шефіра.

Наразі Audi Шефіра припаркована біля супермаркету "АТБ" посеред дороги між селами Лісники та Ходосівка у Київській області. Водночас, сам обстріл вчинили за 5 км від цього місця. 

Як повідомляє «Українська правда», автівка Шефіра прямувала із котеджного містечка "Перлина Італії", де живуть кварталівці і раніше жив президент Володимир Зеленський, в бік Новообухівської траси.

Відеокамери спостереження на цьому участку дороги відсутні.

В Офісі президента повідомили, що снайпер, який стріляв по автівці Шефіра, робив це із заздалегідь підготовленого місця. 

За словами радника керівника ОП, людина, яка стріляла, робила це лежачи. Машина Шефіра була не броньованою. Він не користувався державною охороною. 

Сам Шефір зазначив, що наразі працює над зйомками нового "Кварталу" і обстріляний автомобіль є службовою машиною студії "Квартал 95".

За словами голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, Шефір у 50% випадків кермує самостійно.

Наразі на місці події працюють правоохоронці. Введено спецоперацію "Сирена" для оперативного виявлення нападника чи нападників.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2021, 15:15 | Полтавщина | Кримінал
1. Fed654Frumos / 22 вересня 2021, 16:23
Хтось вірить у цю шнягу?
2. Чудо Юдо / 22 вересня 2021, 21:05
Ага, згоден – схоже на новий випуск "Квартала 95" :)
3. alist / 24 вересня 2021, 20:24
За щасливим збігом Шефір був не за кермом, теж за збігом кулі пройшли по низу авто, теж за збігом втрапили лише в ногу водію, за таким же збігом той зміг проїхати ще 5 км., і тут за зігом обставин мимо проїздилв "швидка допомога" яку зупинив Шефір... Оце скільки збігів! Вірю, на 100% вірю. Show must go on. До другого сроку ПреЗеденства підготовка почалась.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації