Вхід | Реєстрація

Фещенко – голова, Китайгора – на контролі

Фещенко – голова, Китайгора – на контролі
Василь Фещенко керуватиме виборами директора

У Кобеляцькій міськраді створили комісію, члени якої на конкурсній основі обиратимуть майбутнього керівника ліцею № 2 імені Олеся Гончара.

Відповідне розпорядження міського голови Олександра Копельця оприлюднене на офіційному сайті міськради.

Головою комісії Копелець призначив Василя Фещенка, який займає посаду головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Одночасно Василь Васильович є депутатом міськради.

Секретарем комісії став інший депутат та співробітник міськради Володимир Гречаний. Він працює майстром у комунальному підприємстві «Водоканал Плюс».
Окрім того, до складу комісії увійшли і люди, які мають відношення до педагогіки.

Це — Таміла Шара-Махно, заступник директора з навчально-виховної роботи ліцею № 2, вчитель зарубіжної літератури, Ірина Зінченко, голова профспілкового комітету працівників освіти та науки, Ліля Бовкун та Олена Токар, спеціалісти управління Державної служби із якості освіти в Полтавській області.

Контролювати роботу комісії доручено заступнику міського голови Сергію Китайгорі.

Саме ці люди і визначать, хто ж стане повноцінним директором одного з міських шкільних освітніх закладів.

Нагадаємо, що екс-директор ліцею Світлана Ніколенко кілька тижнів тому пішла з посади, написавши заяву про складення повноважень за власним бажанням. Поки що виконує обов’язки директора Ліна Пелюхня.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2021, 15:19 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації