Вхід | Реєстрація

Перший матч для «Альтаїру» в Кобеляках став переможним

Перший матч для «Альтаїру» в Кобеляках став переможним

Минулими вихідними відбудуться матчі третього туру другого етапу Чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорів.

Новосанжарський «Стандарт», який виступає у вищій лізі, здолав удома 5:1 суперників із Пирятина. На 36‑ій хвилині першим відкрив рахунок у матчі «стандартівець» Файсал Закарія. У другій половині матчу за «Стандарт» відзначилися Артем Сінчіков, Ігор Соколянський, Роман Кунєв і Олексій Карповський.

Бутенківський «Альтаїр», який змагається в групі «Б» першої ліги, приймав у Кобеляках ФК «Опішню».

У першому таймі бутенківці забили два голи. Друга половина зустрічі розпочалася з 11‑метрового штрафного у ворота «Альтаїру» — 2:1. Приблизно на 60‑ій хвилині суддя видалив із гри Романа Смірнова і бутенківці залишилися в меншості. Та хвилин за десять Владислав Корнієнко заробив пенальті та вдало реалізував його. Але на цьому голи не завершилися, оскільки в одній із атак Віталію Неживому, який знаходився в штрафній, м’яч влучив у руку і суддя призначив ще один пенальті. Опішняни використали свій шанс — 3:2. Далі в команд забракло часу змінити результат.

Як наслідок, перший матч «Альтаїру» в Кобеляках став для команди Ігоря Проценка переможним, адже до цього всі домашні матчі колектив проводив у Біликах.

 

За кубок борються сім команд

18 вересня були зіграні перші матчі Кубка Білицької територіальної громади з футболу. Нагадаємо, що кубковому турніру передував чемпіонат ОТГ. У ньому взяли участь сім місцевих команд. За результатами двох кіл, чемпіоном громади став білицький «Сокіл», «срібло» дісталося колективу з Вітрової Балки, «Червоні Квіти» отримали бронзові нагороди.

У кубковому турнірі змагаються всі ті ж сім колективів. Центральним матчем першого ігрового дня на кубок Білицької ОТГ став поєдинок між «Соколом» і «Дрижиною Греблею». Перший тайм завершився за нічийного рахунку — 1:1. Друга 45‑хвилинка виявилася ще цікавішою і напруженішою, адже обидва колективи мали можливість повести в рахунку. Та все ж гол забили «соколи», до того ж — із 11‑метрового удару. Отож, результат матчу — 2:1 на користь біличан.

А от матч між «Чорбівкою» і «Вітровою Балкою» відзначився, як зустріч із найбільшою кількістю забитих голів. Усього куля влітала в рамку воріт шість разів, але забивали в основному спортсмени з Вітрової Балки — 5:1.

Бутенківський «Олімп» у домашньому матчі упевнено здолав колектив із Марківки з рахунком — 4:0.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2021, 12:35 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації