Вхід | Реєстрація

Великий успіх маленьких дзюдоїстів

Великий успіх маленьких дзюдоїстів

Вихованці царичанської школи дзю-до дуже успішно виступили на представницьких змаганнях обласного рівня. Вони зайняли перше загальнокомандне місце.

Успіх царичанських любителів японської боротьби стає ще більш значущим, якщо врахувати, що для більшості маленьких спортсменів це своєрідний дебют. Вони займаються боротьбою дзю-до від року до двох. І ось було прийняте рішення заявитися для участі в змаганнях, що проходили в Кривому Розі.

На батьківщину нинішнього Президента України приїхали і вийшли на татамі, спортсмени із усієї Дніпропетровської області. Царичанка, напевне, була найменшим населеним пунктом із тих, котрі делегували на змагання своїх представників. А, як виявилося, географія та кількість жителів не грають вирішальної ролі. Головним фактором, як це й має бути, став рівень підготовки юних дзюдоїстів. У царичан він став найкращим.

Кольори Царичанської громади в Кривому Розі захищали спортсмени віком від семи до тринадцяти років. Вони займаються дзю-до під керівництвом справжнього фаната своєї справи, 66‑річного Василя Крамаренка. Він у свій час тренував ще нинішнього царичанського селищного голову Геннадія Сумського.

Шість років тому вийшовши на пенсію, Василь Крамаренко, який є майстром спорту по дзю-до і самбо, знову відновив тренерську кар’єру.

І знову продемонстрував усім, що таки має хист тренера. Команда царичанських дзюдоїстів тріумфально виступила в Кривому Розі, зайнявши перше загальнокомандне місце. У особистому заліку в своїх вагових та вікових категоріях переможцями стали Олександр Котенко, Данило Кваша, Кирило Лазаренко, Іван Ванда і одразу три брати Юначевські — Іван, Микита та Микола.

Другі місця зайняли, поступившись лише найкращим — Валерій Сідак, Святослав Рудас, Олександр Лисенко.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2021, 15:00 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації