Вхід | Реєстрація

Сполучені Землі України

Сполучені Землі України

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович запропонував ще одну назву, яку можна було б використовувати після перейменування України.
Арестович повідомив, що країну можна перейменувати в «Сполучені Землі України».

«Сполучені Землі України можна було б назвати. Там широкий насправді простір. Ми дуже в цьому сенсі схожі на Австрію та Німеччину. Вони міряють землями. У нас теж треба землями міряти», — заявив радник Єрмака.

Арестович також зазначив, що після його минулої пропозиції про перейменування країни до нього щодня підходять на вулиці люди, які дякують йому за ініціативу.

Радник глави Офісу президента вважає, що в Україні «багато географічно відокремлених районів, які мають свою мікрокультуру, маленькі субетноси, звичаї та історію».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2021, 21:16 | Полтавщина | Цікаве
1. Slavko / 25 вересня 2021, 00:41
Міряй два на два, не прогадаєш !
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації