Вхід | Реєстрація

Домашня тварина, що наповнює життя власників позитивними емоціями

Домашня тварина, що наповнює життя власників позитивними емоціями

У 1969 році у кінопрокат вийшла ексцентрична комедія Леоніда Гайдая «Діамантова рука». У ній головний герой Семен Семенович Горбунков заявив керівнику будинку, що в Лондоні собака вважається товаришем людини. Із моменту виходу картини минуло більше 50 років і, як показує практика, пальму першості серед домашніх тварин займають коти. Пухнасті, ласкаві, милі й чуйні створіння підкорюють серця жінок і чоловіків із першого погляду. Для багатьох дітей котик чи кішечка стає першим справжнім товаришем, адже цих тварин заводять для того, аби малеча навчалася відповідальності і в них формувалося почуття відповідальності за ближнього. Навіть той, хто не має можливості завести собі кішечку, встановлює на своєму девайсі картинку із милим створінням.

 

Милі кішечки з особливими мітками

Звичайно, що через величезну популярність кішок, у світі існує багато їх порід. Та серед усього різноманіття усе частіше можна зустріти гімалайську породу. Перський колорпоінт виведений методом схрещення сіамців із персами чорного і блакитного забарвлення. Гімалайські кошенята мають настільки оригінальний вигляд, що підкорюють майбутніх власників із перго погляду. Детальний опис породи поданий у матеріалі «Гімалайські кошенята — особливості, характер і правильний догляд» видання ONLINE.UA, із яким можна ознайомитися за посиланням https://www.online.ua/guide/836997-gimalayski-koshenyata-osoblivosti-harakter-i-pravilniy-doglyad/.

Коти гімалайської породи дуже наближені до персів. Домашня тварина має приплюснутий ніс і короткі вуха. Вуха, морда, лапи і хвіст гімалайця вкриті особливими мітками. А мордочка ніби захована за маскою. Особливість гімалайців полягає в тому, що новонароджені кошенята мають абсолютно білу шерсть. А забарвлення по тілу з’являється в них протягом перших місяців життя.

 

Домашні улюбленці і здорове харчування

Та гімалайські кошенята потребують окремого догляду. На першому місці стоїть дієта для кішки. Адже для нормального росту й розвитку домашньої тварини слід організувати їй здорове харчування. Цікаві та корисні пораду на цю тему читайте на офіційному сайті Онлайн Гіду, клікнувши на https://www.online.ua/guide/837156-dieta-dlya-kishki-yak-organizuvati-zdorove-harchuvannya-vihovantsyu/. Годувати кішку потрібно кормом, що забезпечить її усіма необхідними поживними речовинами.

Заводячи домашнього улюбленця, потурбуйтеся, аби кішечка росла здоровою. Тоді вона наповнить ваше життя масою позитивних емоцій. А про правила догляду за котами дізнавайтеся з сервісу ONLINE.UA.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2021, 14:25 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації