Вхід | Реєстрація

Загадкові обшуки в Кобеляках

Загадкові обшуки в Кобеляках

На редакційному сайті ми вже повідомляли про те, що в неділю, 26 вересня, полтавські поліцейські провели серію обшуків у оселях кількох місцевих жителів.

Працювали співробітники управління стратегічних розслідувань Нацполіції. Оскільки ці поліцейські підпорядковані безпосередньо Києву, то своїх кобеляцьких колег до проведення оперативно-слідчих дій вони не залучали.

Саме тому інформацію про те, що ж відбувалося в Кобеляках, досить важко описати. Тим більше, що на офіційних сайтах обласних «силовиків» ми не знайшли відповідних повідомлень.

Тому до інформації, оприлюдненої в неділю, можемо додати, що шукали зброю.

Ця таємничість і сумнівний привід для проведення обшуків дають привід припустити, що акція була суто «комерційною». Так буває, що поліцейські, особливо в разі, коли в їх відомстві змінився керівник, приїжджають із обшуками до підприємців з метою дати зрозуміти, кому ж відтепер заносити гроші. Із боротьбою зі злочинністю немає нічого спільного.

Бізнес, і нічого особистого.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2021, 20:18 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації