Вхід | Реєстрація

Оксана Жовтяк — відмінниця в спортивному орієнтуванні

Оксана Жовтяк — відмінниця в спортивному орієнтуванні

Працівниця Виконавчого комітету Білицької селищної ради стала першою в обласних змаганнях.

25 вересня на базі дитячого оздоровчого табору «Горизонт» Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату, що знаходиться в селі Вельбівка Миргородського району, відбувся Чемпіонат зі спортивного орієнтування та спортивного пішохідного туризму серед депутатів місцевих рад та працівників органів місцевого самоврядування Полтавщини.

Як розповів Сергій Ананенко, методист гуманітарного відділу виконавчого комітету Білицької селищної ради, у змаганнях взяли участь більше 70 депутатів та працівників рад. Білицьку селищну раду представляли депутати Сергій Ананенко, Віта Петрова, Альона Демиденко та працівники виконкому Олег Неповинних, Сергій Супрун, Сергій Титар і Оксана Жовтяк.

— Змагання поділялися на спортивне орієнтування та пішохідний туризм. Команда Білицької селищної ради вперше виступала у подібних змаганнях. Та не дивлячись на це, ми досягли гарних результатів, — говорить Сергій Ананенко. — Серед жінок Оксана Жовтяк зайняла перше місце зі спортивного орієнтування. Тобто, наша колега показала, що не лише професійно виконує свої обов’язки на посаді завідувача сектору документообігу та контролю. Зі спортивним орієнтуванням у неї теж не виникає проблем. У командному заліку збірна Білицької селищної ради зайняла 5‑те місце серед 12 досвідчених команд Полтавщини.

Також Сергій Ананенко повідомив, що минулої п’ятниці Микола Дрига, який викладає предмет Захист України в Бутенківській школі, став учасником Регіонального туристичного форуму «Відпочивайте на Полтавщині». Зібрання проходило в Горішніх Плавнях. На форумі він обмінявся досвідом із фахівцями галузі туризму з різних регіонів України та ознайомився з туристичним магнітом Полтавської області.

Спортивні змагання та форум були приурочені до Всесвітнього дня туризму.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2021, 10:21 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації