Вхід | Реєстрація

«Живе» серце в День селища

«Живе» серце в День селища
Квіткова композиція від колективу музичної школи

Презентували учні Новосанжарського ліцею під час відзначення чергової річниці населеного пункту.

23 вересня радянські війська звільнили Нові Санжари від нацистських військ. У цей день новосанжарці відзначають День селища.

Цього року святкові заходи розпочалися о 15:00. Спершу організатори підготували розважальну програму для наймолодших жителів. Дітлахів аніматори запросили на танцювальний майданчик літньої дискотеки в центральному парку селища. Для них проводили вікторини, рухливі ігри, паперове шоу. Справжнім сюрпризом стали велетенські кульки та лялькові герої.

Слідом за дитячою програмою стартував ярмарок-продаж виробів народних майстрів. Бажаючі могли взяти участь у майстер-класі з розпису пряників.

О 17‑ій годині на площі, що біля пам’ятника Шевченку, учні Новосанжарського ліцею презентували видовищний флешмоб. Молодь створила «живе» серце. Щоправда, найкраще його можна було розгледіти із висоти пташиного польоту.

Паралельно в парку стартував конкурс квіткових композицій. Тематичну виставку «Селище Нові Санжари — серце громади» готували колективи й організації селища.

Далі глядачі перейшли до сцени в парку «Перемоги». Жителів і гостей Нових Санжар із подвійним святом, Днем визволення та Днем народження селища, поздоровив голова громади Геннадій Супрун. Очільник ОТГ вручив грамоти кращим колективам, працівникам підприємств, установ, організацій та жителям Новосанжарської громади.

Після привітань від голови ОТГ, розпочалася концертна програма за участю місцевих художніх колективів і талановитих новосанжарців.
На цьому святкова програма не завершилася. Оскільки селищна рада підготувала для новосанжарців ще один сюрприз — виступ полтавського колективу, що пройшов у культурно-мистецькому центрі «Нові Санжари».

І наостанок. Досить прохолодна й вітряна погода не завадила організаторам та учасникам провести всі заплановані заходи.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації