Вхід | Реєстрація

Грають, доки коронавірус не прийшов

Грають, доки коронавірус не прийшов

Не дивлячись на прохолодну погоду футбольне життя на Дніпропетровщині та Царичанщині, як її частині, буквально «кипить». Спортсмени поспішають насолодитися улюбленою грою, доки у зв’язку з коронавірусом не ввели черговий локдаун.

Так, 25 вересня в сусідній Петриківці відбулися цікаві футбольні змагання. Цікаві вони, передусім, складом учасників. Адже на футбольне поле виходили команди, у складі яких грали сивочолі ветерани. Згідно із регламентом, турнір у Петриківці проходив по віковій формулі 40+. Тобто, грати мали право лише фізкультурники, старші сорока років.

Для того, щоб помірятися силою та майстерністю і продемонструвати молодшим колегам свою наснагу, в Петриківку поїхала і команда ветеранів футболу з Царичанки.

Окрім царичан та господарів змагань, у турнірі взяли участь ветеранські колективи із Солоного та Перещепиної. Ігри відбувалися на чудовому новому полі зі штучним покриттям.

25 вересня закінчився турнір з футболу серед ветеранів 40+. Він проходив у селищі Петриківка на чудовому стадіоні з штучним покриттям. У запеклій боротьбі переможцем турніру стала команда «Темп» із Солоного, друге місце посів ФК «Перещепине», третє — «Оріль» (Царичанка). Господарі змагань виявилися аж занадто гостинними і задовольнилися четвертим місцем.

Турнір проходив за підтримки голови ФСТ «Колос» Миколи Береста. Переможці турніру були нагороджені кубками, грамотами й медалями. Особисту подяку хочу висловити голові Петриківської ФСТ «Колос» Юрію Пастуху  за організацію та суддівство турніру. Усім бажаю міцного здоров'я та успіхів на спортивних майданчиках.


Автор: Ігор Тимошенко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2021, 17:09 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації