Вхід | Реєстрація

У кобеляцький дитсадок «Золотий півник» обрали керівника

У кобеляцький дитсадок «Золотий півник» обрали керівника

Члени виконкому міської ради розглянули дві кандидатури.

У п’ятницю, 1 жовтня, члени Виконавчого комітету Кобеляцької міської ради зібралися на чергове засідання, на якому головував очільник громади Олександр Копелець, повідомляє прес-служба міськради.

Одне з питань порядку денного стосувалося призначення директора дошкільного закладу № 2 «Золотий півник». Бажаючих обійняти цю посаду було двоє. Свої заяви подали Наталія Голтвянська та Ірина Колісник. Обидві кандидатки працюють у «Золотому півнику» вихователями.

Під час голосування більшість членів виконкому підтримали Наталію Голтвянську.

Чоловік новопризначеного керівника Павло Голтвянський працює головним спеціалістом-землевпорядником Відділу земельних відносин, екології та комунальної власності Кобеляцької міської ради. Також є депутатом міськради від Полтавської обласної організації ПП «Довіра».

Нагадаємо, що наприкінці серпня міський голова Кобеляцької міськради Олександр Копелець зібрав у себе трьох керівників навчальних закладів, серед яких була завідуюча «Золотим півником» Любов Старостіна. Після розмови з міським головою Любов Михайлівна написала заяву на звільнення. Зараз вона працює В цьому ж дошкільному закладі вихователем.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Krapka / 1 жовтня 2021, 22:55
Мдааааа…. Після таких змін керівників закладів освіти у місті, в мене виникає одне питання: Копелець навмисне ставить до влади тупих і безініціативних людей? Та ця «завідуюча» і двох слів до купи не зв’яже, не те, щоб керувати дошкільним закладом. Зараз куди не глянь - одна професура :) Тільки через декілька років один повернеться в Жуки, а нам прийдеться з цих руїн якось вилазити. І не факт, що нам це вдасться…
2. ludmila65 / 2 жовтня 2021, 00:16
Не важно, что двух слов не свяжет _главное муж землевпорядник
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації