Вхід | Реєстрація

Кобеляцька кримінальна хроніка: труп, викрадення авто і збитий стовп

Кобеляцька кримінальна хроніка: труп, викрадення авто і збитий стовп

Надто резонних злочинів, які могли б збурити суспільство на території обох громад, зафіксовано не було. Але без дрібного криміналу не обійшлося.
Та почнемо з трупа. Ще в суботу ввечері до редакції зателефонував один з місцевих громадських активістів і попросив перевірити інформацію щодо знайденого трупа жінки. За його словами, загибла була мешканкою одного із сіл Білицької громади. А знайшли її тіло в кукурудзяному полі на території вже Козельщинської громади. Активіст висловив припущення, що людину могли вбити за крадіжку качанів. Або просто перевезти тіло з іншого місця і викинути в кукурудзі.

Начальник кобеляцького відділення поліції № 2 Володимир Кузьменко підтвердив факт виявлення тіла мертвої жінки. Але наголосив, що ні про який злочин мова не йде.

Також Кузьменко уточнив, що насправді труп знайшли на території колишнього Кобеляцького району. Слідів насильства на тілі немає. Особа загиблої встановлена. Вона є уродженкою саме Козельщини. Покійна мала досить поважний вік, адже народилася в 1938 році. У Козельщині вона вважалася, як безвісти зникла.

 

Куст-кущівського «Кадета» знайшли під Кременчуком

Також минулого тижня кобеляцькі поліцейські займалися пошуком викраденого в Куст-Кущах легкового автомобіля «Опель Кадет». Машину вкрали в одного з місцевих жителів.

Поліцейські становили особу ймовірного злочинця. В угоні підозрюють іншого мешканця Куст-Кущів, який до цього неодноразово мав проблеми із законом і був оголошений у розшук. Зараз вживаються заходи з пошуку і затримання підозрюваного. Патрульні оприлюднили його фото.

Сам же «Кадет» уже знайшли неподалік Кременчука. Автомобіль як речовий доказ знаходиться на зберіганні у відділенні поліції.

 

«Шумахер» проти електроопори

Увечері, 2 жовтня, жителі кількох мікрорайонів містечка раптово залишилися без електроенергії. А перед тим неподалік будівлі лікарні помітили яскравий спалах.

Виявилося, що причиною як спалаху, так і відключення електроенергії була дорожньо-транспортна пригода. Водій «Пріори», рухаючись по вулиці Раїси Кириченко, як кажуть в народі, «не вписався» в поворот і в’їхав у електроопору.

За словами поліцейських, які прибули на місце події, ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння у власника «Пріори» не виявлено.

На порушника складено протокол за статтею 124 КУпАП. Швидше за все, він заплатить 340 гривень і буде й надалі зносити стовпи.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2021, 16:06 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації