Вхід | Реєстрація

«Полтавагаз збут» повертається

«Полтавагаз збут» повертається

На початку жовтня полтавські газовики вчергове шокували своїх абонентів сенсаційною новиною. Цього разу — позитивною.

Нагадаємо, що 1 вересня компанія «Полтвагаз збут», що є одним з головних постачальників природного газу жителям Полтавської області, буквально шокувала відданих їй споживачів новиною про просто шалене підвищення ціни.

Якщо спочатку полтавські газопостачальними зваблювали своїх клієнтів фіксованою аж на рік ціною в 9,99 гривень за кубометр, то з 1 вересня оголосили, що вартість газу, купленого в них, становитиме вже 19,80.

Звичайно ж, споживачі почали масово переходити до державної компанії «Нафтогаз». У всіх офісах та установах, що бралися за оформлення договорів газопостачання з «нафто газовиками», миттєво вишикувалися довжелезні черги. У основному — із людей похилого віку. Адже саме вони, в силу різних причин, залишалися найбільш відданими саме «Полтвагаззбуту».

І ось настало 1 жовтня. І на офіційному сайті «Полтавагаз збуту» з’явилося нове повідомлення. Цього разу — про різке зниження ціни на газ для населення.
У понеділок, 4 жовтня, ми завітали до офісу кобеляцького представництва «Полтавагаз збуту», щоб дізнатися, що ж відбувається.

Нам змогли лише підтвердити той факт, що інформація на сайті підприємства є достовірною і ціна на газ знизилася. І сказали, що люди знову заключають договори з «Полтавагаззбутом».

Хоча, скажемо відверто, якихось черг у коридорах ми не помітили.

Наскільки довго протримається чергова «нова» ціна на газ і чи не буде нового різкого її підвищення, у Кобеляках не знає ніхто.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2021, 16:57 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації