Вхід | Реєстрація

У Бродщині та Павлівці відбулися пам’ятні турніри

У Бродщині та Павлівці відбулися пам’ятні турніри

Футбольні й волейбольні змагання були присвячені пам’яті земляків, які загинули в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Із початку війни на Донбасі жителі колишньої Бродщинської сільської ради провели в останню путь двох земляків‑військовослужбовців.

У 2014 році перестало битися серце 31‑річного Володимира Вільковського, мешканця села Самарщина. Володимир був призваний до лав Збройних Сил України 2 квітня 2014‑го. 11 серпня його направили в Іловайськ Донецької області. Востаннє Володя виходив на зв’язок 28 серпня. Загинув під Іловайськом.

Чергова сумна звістка надійшла 12 травня 2018 року. 23‑річний житель Миколаївки Олег Бокач, намагаючись витягти пораненого із зони обстрілу в промзоні Авдіївки, зазнав смертельного осколкового поранення голови. Олег у 2016‑му закінчив Полтавський медичний коледж і підписав контракт із ЗСУ. За час служби отримав звання молодшого сержанта, був фельдшером 2‑ї роти 13‑го окремого аеромобільного батальйону 95‑ї ОМБР.

У пам’ять про земляків на фасадах Самарщинського сільського клубу та Бродщинської школи встановлені меморіальні дошки. Також щорічно проводяться волейбольний і футбольний турніри.

2 жовтня в Самарщині пройшли волейбольні змагання за участю місцевої команди та гостей з Іванівки й Павлівки. Турнір заснований у 2016 році. Чотири роки поспіль кубок виборювали іванівські волейболісти. Цього року вони вирішили не змінювати традиції і знову забрали головну нагороду в Іванівку. Друге місце посіла команда із Самарщини, третє — із Павлівки.

Наприкінці вересня в Бродщинській школі відбувся футбольний турнір пам’яті Олега Бокача.

Уперше пам’ятні футбольні змагання започаткували і провели в 2019 році. Участь у турнірі взяли чотири команди: гості з Самарщини і Павлівки, учні школи та місцева молодь. Тоді павлівська команда виявилась кращою.

Цього разу змагалися теж чотири команди, укомплектовані учнями Бродщинської і Ляшківської шкіл. За результатами змагань перше місце здобули ляшківські футболісти 7–9 класів, друге та третє місця посіли бродщинські юнаки та дівчата.

Учасників змагань нагородили кубками, медалями й дипломами.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2021, 18:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації