Вхід | Реєстрація

Кожному — по «Бобкату»

Кожному — по «Бобкату»

Саме такий напівжартівливий лозунг озвучив у розмові з автором цих рядків селищний голова Геннадій Сумський.

Днями, а точніше, 5 жовтня, на офіційному сайті Дніпропетровської ОДА з’явилося повідомлення під назвою «Цьогоріч для прибирання вулиць Дніпропетровщини придбали 12 комунальних машин».

У ньому мова йде про те, що коштом обласного бюджету закуплено 12 одиниць техніки для прибирання вулиць. У основному — це багатофункціональні міні-трактори «Бобкат». Вони здатні виконувати роботу екскаватора, навантажувача, горнути сніг на тротуарах.

На сайті ОДА пишуть, що одна із одиниць техніки направлена в Царичанку.

За коментарем ми звернулися до селищного голови Геннадія Сумського. Він і пожартував, озвучивши винесений у заголовок лозунг. А потім пояснив:

— У нас уже чотири Бобкати в громаді є. Усі придбані коштом обласного бюджету. Із задоволенням відзначаю, що область нам дуже допомагає.

Водночас Геннадій Сумський повідомив про більш коштовну «обновку» для комунальників. Мова йде про вантажний «Форд», пристосований для того, щоб взимку прибирати сніг та посипати дороги піщано-сольовою сумішшю.

Це вже другий «Форд» на службі у комунальників. Перший здатен прибирати, мити і навіть пилососити вулиці влітку.

І ця техніка теж була закуплена за кошти з обласного бюджету.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2021, 14:18 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації