Вхід | Реєстрація

Бульдозер за 2,4 мільйона

Бульдозер за 2,4 мільйона

Невдовзі поповнить автопарк «Водоканалу».

У 34-му номері тижневика була надрукована стаття під назвою «Парк важкої техніки «Водоканалу» може обновитися». У ній розповідалося, що на останній сесії кобеляцькі депутати дозволили комунальному підприємству «Водоканал Плюс» взяти кредит у акціонерному товаристві «Полтава-банк» на придбання техніки.
Зі слів міського голови Олександра Копельця, для роботи комунальникам не вистачає  потужного бульдозера. Тому посадовці вирішили придбати спецтехніку JCB вартістю 2 262 000 гривень.

Щоправда, аргументуючи необхідність оновлення комунального парку, голова міськради відзначив, що паралельно розглядається питання про придбання двох автобусів.

Депутати без зайвих запитань надали дозвіл комунальникам узяти кредит.

І от 24 вересня із відкритих джерел стало відомо, що ККП «Водоканал Плюс» купує фронтальний навантажувач. Очікувана вартість спецтехніки складає 2 417 000 гривень.

Підрядну організацію, що поставить потужну техніку, обиратимуть 18 жовтня.

У технічних умовах ідеться, що експлуатаційна вага навантажувача має становити 17,2-17,5 тонни. Управлятиметься бульдозер із допомогою джойстика. Двигун — дизельний, рядний з водяним охолодженням та турбонаддувом. Гарантійний строк експлуатації поставленого товару складає не менше 36 місяців, або 3000 мотогодин, у залежності, що наступить раніше.

Тепер залишилося лише дізнатися, який річний відсоток комунальники заплатять за користування кредитними коштами та на який період вони отримали кредит. Сподіваємося, депутатам повідомлять цю інформацію вже на найближчому зібранні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 жовтня 2021, 15:36 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації