Вхід | Реєстрація

На школярів Кобеляцької громади чекають довгі канікули

На школярів Кобеляцької громади чекають довгі канікули

Офіційно осінні канікули розпочнуться 18 жовтня, але на відпочинок учні загальноосвітніх навчальних закладів підуть уже завтра — 14 жовтня. Адже на цей день припадає державне свято — День захисників і захисниць України, що являється офіційним вихідним. Оскільки в 2021-му 14 жовтня припало на четвер, то п’ятницю теж зробили вихідним. Відпрацюють її наступної суботи.

Отож, школярі спершу не відвідуватимуть навчальні заклади протягом чотирьох вихідних днів, а в понеділок розпочнуться канікули, що триватимуть до 24 жовтня.

Як пояснила начальник відділу освіти Кобеляцької міськради Наталія Коваль, учні йдуть на канікули завчасно, так як опалювальний сезон в навчальних закладах ще не розпочався. На державному рівні триває переговорний процес із компанією «Нафтогаз Трейдинг» стосовно вартості газу. Процедура займе близько 5 днів.

Дитсадки продовжать працювати.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2021, 10:15 | Кобеляки | Культура та освіта


1. Fuks / 13 жовтня 2021, 11:34
За...сь,закрийте зовсім нафіг ті школи,нафіг дітей возить,школи топить,зарплату платить...Краще собі любимим зарплату піднять та ще кучу чиновників прийняти на ставку в теплі чисті кабінети..До речі за взяточку..Кінець Україні..Мовчіть мовчіть сірі вівці..
2. Selena2017 / 13 жовтня 2021, 16:35
1.Fuks
«Мовчіть мовчіть сірі вівці»


Якщо питання навчання дітей для Вас особисто болюче , то до чого тут "сірі вівці"? Хочете, щоб це вони закричали і вирішили проблему Вашу? А які хоч найменші кроки зробили Ви? Чи залучили отих овець до дії ? Не похвАлитеся , бо хочете, щоб самО вирішилося , або ж зусиль доклали інші. Ще один приклад хуторянства нашого , на вікИ пристало...
3. Fuks / 13 жовтня 2021, 16:57
Пані Селено,згідно Конституції кожен громадянин має право на освіту,тим шкільну,безкоштовну.І не повинно бвтьків хвилювати чи дешевий чи дорогий газ в школах і т д і т п..Діти повинні навчатися.А обов’язок Президента,Кабміну,та й місцевих вождів з князьками депутвтвми виконувати Конституцію...А вівці тому що мовчить народ,все влаштовує всих.
4. Selena2017 / 13 жовтня 2021, 18:10
3.Fuks
«.І не повинно бвтьків хвилювати»


Ще й як повинно хвилювати !!!! Тільки там, де народом КОНТРОЛЮЄТЬСЯ виконання Конституції та робота всіх гілок влади , і життя налагоджене. А в Україні НАРОДУ дуже мало, є лише НАСЕЛЕННЯ, якого мало що хвилює. Тому й називається це хуторянством, егоїзмом, страхом - як завгодно це явище можна назвати.
5. Filon / 15 жовтня 2021, 17:09
4.Selena2017
« А в Україні НАРОДУ дуже мало, є лише НАСЕЛЕННЯ, якого мало що хвилює. Тому й називається це хуторянством, егоїзмом, страхом - як завгодно це явище можна назвати. »

А ви хто? Нарід чи населення?
6. alist / 16 жовтня 2021, 00:55
4.Selena2017
«А в Україні НАРОДУ дуже мало, є лише НАСЕЛЕННЯ, якого мало що хвилює. »

"Ведь единственное, что мешает сегодня нашему правительству, – это наш народ. За исключением времени выборов. Тут народ нужен. Поэтому нельзя дать помереть народу. Но и затрачиваться особенно не стоит. Просто надо так кормить, чтоб мог сам добраться до избирательного участка. Поэтому у нас не народ, а – электорат."
(с) Михаил Задорнов.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації