Вхід | Реєстрація

Стрітболісти здобувають обласне «золото»

Стрітболісти здобувають обласне «золото»

9 жовтня в Нових Санжарах відбувся заключний етап чемпіонату зі стрітболу серед чоловіків. Змагання проводили представники спортивної організації «Колос» у Полтавській області. У фінальних протистояннях виступали 8 команд, які, за регламентом, були розподілені на дві групи.

У обласному чемпіонаті Білицьку територіальну громаду представляли дві команди: одна трійка була сформована з біличан, інша — з бутенківців.

Біличанам Юрію Щуру, Владиславу та Віталію Ярошенкам протистояли стрітболісти з Нових Санжар, Решетилівки і Щербанів. За Щербанівську ОТГ змагалися теж два колективи.

У результаті групових ігор, до заключної частини вийшли біличани та команда зі Щербанів, яка змагалась під «першим» номером. Рахунок фінального поєдинку — 17:10 на користь Ярошенків і Щура. А разом із перемогою білицькі стрітболісти здобули обласні «золоті» нагороди.

Як повідомив голова обласної територіальної організації ВФСТ «Колос» Анатолій Головань, щоб виявити претендентів на бронзові нагороди і в першій, і в другій групах, організатори рахували закинуті і пропущені м’ячі. По три команди в кожній групі набрали однакову кількість очок. Краща різниця виявилася в спортсменів Решетилівської ОТГ і «другої» команди Білицької громади.

Впевненіше на ігровому майданчику виглядали представники Решетилівської громади. Вони і здобули бронзові нагороди.

До складу бутенківської команди входили школярі місцевої школи 2004–2005 років народження. Ці змагання стали для юнаків дебютними.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2021, 11:08 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації