Вхід | Реєстрація

І в п’ятдесят футбол не закінчується

І в п’ятдесят футбол не закінчується

Днями в Магдалинівці відбувся досить специфічний футбольний турнір. Його головна особливість — учасники. Усім футболістам виповнилося по 50 і більше років.

Змагання мали досить промовисту назву — "Кубок легенд". Адже на поле виходили гравці, які протягом десятиліть були «зірками» в маленьких провінційних командах. Але навіть поступившись місцем молодшим, вони не облишили улюблену гру. Тому зараз змагаються із такими ж сивочолими ветеранами. І якщо в швидкості та спритності п’ятдесятирічні чоловіки таки поступаються двадцятирічним колегам, то своїм азартом і завзяттям ще й фору їм дадуть.

У магдалинівському Кубку легенд цьогоріч взяли участь чотири команди — гупалівський «Ветеран», «Афганський вітер» із Тернівки та дві «Орілі», перещепинська та царичанська.

Саме колективи з однаковою назвою «Оріль» вважалися головними претендентами на перемогу в турнірі. Царичани та перещепинці часто грають між собою товариські та офіційні ігри і перемагають по черзі.

У Магдалинівці черга перемагати була за перещепинцями. У очному поєдинку вони здолали царичан із рахунком 3:1. Це була вирішальна перемога, яка й дала змогу перещепинській «Орілі» повезти додому Кубок легенд. Царичани зайняли друге місце.

У складі царичанської «Орілі» на міні-футбольне поле виходили: Сергій Ільченко, Михайло Стратій, Олександр Алієв, Михайло Чередніченко, Андрій Білоус, Володимир Грицай та Сергій Митько.

Буквально через тиждень практично той же склад візьме участь у іншому футбольному турнірі. У ньому гратимуть ті, кому виповнилося більше 45 років.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2021, 20:13 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації