Вхід | Реєстрація

Правоохоронці розкрили ряд крадіжок на території Білицької територіальної громади

Правоохоронці розкрили ряд крадіжок на території Білицької територіальної громади

Поліцейські встановили, що оселі біличан обкрадав їх земляк. Зараз він уже очікує на судовий вердикт.

21 серпня поточного року до поліції звернулась 25‑річна мешканка селища  Білики про те, що з гаражного приміщення було викрадено бензокосу садову марки «FORTE», червоно-помаранчевого кольору, в робочому стані.

2 вересня поточного року до дільничного офіцера поліції Сергія Климаня звернулась 68‑річна мешканка смт. Білики про те, що з будинку, в якому тимчасово ніхто не проживає, викрадено бойлер «Atlantic» об’ємом 50 літрів.

6 вересня  до Відділення поліції звернулась 37‑річна мешканка  Біликів про те, що з підсобного приміщення було викрадено велосипед «Мінськ» серебристого кольору.

7 вересня цього року звернулась 63‑річна мешканка селища Білики про те, що невідома особа здійснила крадіжку 2-х дисків з резиною до скутера марки Suzuki Lets 2, з підсобного приміщення.

Також 7 вересня звернулась 49‑річна мешканка Біликів про те, що невідома особа вчинила крадіжку акумулятора «Мега 200 Ah» білого кольору, з підсобного приміщення.

У ході проведення розшукових міроприємств особу, причетну до вчинення крадіжок, встановлено. Ним виявився місцевий 41‑річний чоловік, раніше судимий за вчинення крадіжок.

За усіма фактами слідчим відділенням відкрито кримінальні провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

На даний час зловмиснику оголошено підозри за вчинення вище вказаних крадіжок та скеровано справу до суду.

За вчинення правопорушення чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Автор: Катерина Смага


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2021, 16:29 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації