Вхід | Реєстрація

У Бутенках «завівся» незвичайний злодій

У Бутенках «завівся» незвичайний злодій

Протягом жовтня на території села сталося кілька крадіжок. Всі вони відбулися по схожому сценарію.

20-го жовтня вранці жителі Бутенок були здивовані незвичайно великою кількістю поліцейських, котрі з’явилися в селі.

Як стало відомо редакції, в Бутенках був скоєний злочин. Невстановлена особа чи особи проникли в будівлю сільської медамбулаторії, розбивши вікно в одному із приміщень. А потім розбили частину оргтехніки та медобладнання. Цікаво, що ні комп’ютери, ні іншу техніку зловмисники не викрадали.

Це – вже четвертий подібний злочин у Бутенках скоєний протягом жовтня. Раніше злочинець чи злочинці вже проникали в інші заклади та установи, в тому числі і бюджетні. І, як  у випадку із амбулаторією, розбивали оргтехніку та ймовірно витягували із неї певні комплектуючі. Можливо зловмисників цікавлять кольорові метали, можливо, певні запчастини. Але результат один, заради копійчаної вигоди, вони псують обладнання вартістю в десятки тисяч гривень

Зараз кобеляцькі поліцейські попросили допомоги у колег, для пошуку злочинця залучена службова собака. Приїхала і група експертів.

 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2021, 12:21 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації