Вхід | Реєстрація

За Осінній кубок поборються мідянівці й озеряни

За Осінній кубок поборються мідянівці й озеряни

Фінальний поєдинок турніру проходитиме на міському стадіоні «Колос».

У неділю, 17 жовтня, на стадіоні «Колос» відбулися півфінальні матчі Осіннього кубка Кобеляцької міської територіальної громади з футболу.

Нагадаємо, що за результатами чвертьфінальних поєдинків, до кубкового півфіналу пройшли такі пари команд: «Прапор» — «Озера» та «Іванівка» — «Урожай».

Футбольну неділю відкрили колективи з Озір та Підгори. Перший тайм пройшов за рівної гри, жодна із команд не спромоглася на забитий гол.

Вийшовши по перерві, обидві команди почали діяти активніше. Зміна тактики допомогла футболістам реалізувати кілька атак. Спершу рахунок у матчі відкрили підгоряни. Гол за «Прапор» забив Михайло Койнаш.

«Озерянин» Ігор Ніколаєнко відповів голом у ворота «Прапора». А наприкінці поєдинку його колега по команді Олександр Колісніченко поставив крапку в матчі, подвоївши результат «Озір» — 2:1.

Наступними на поле вийшли футболісти «Іванівки» та мідянівського «Урожаю». Ця гра стала не менш видовищною та результативною. Гравці «Іванівки» вже на другій хвилині матчу відкрили рахунок. Олександр Буйнецький опередивши своїх суперників, вийшов віч-на-віч з голкіпером «Урожаю». Футболіст сильно пробив по воротах, реалізувавши ідеальний для голу шанс — 1:0.

Відповідь від «Урожаю» не забарилася. Роман Макорін зі штрафного зрівняв рахунок — 1:1. Саме з таким результатом команди пішли на перерву.

По перерві мідянівці довели опонентам, що не дарма являються претендентами на головну нагороду. Вони активно атакували «іванівчан» і збільшили відрив до двох м’ячів — 3:1. Другий гол «Урожаю» забив Олександр Косяк, замкнувши головою флангову передачу від Олега Галагана. Автором наступного голу став Роман Рябенко.

На останніх хвилинах матчу іванівцям вдалося скоротити відставання. На 85‑й хвилині Микола Гордійко забив за свою команду. «Іванівці» й далі намагалися зрівняти рахунок, та для цього в них не вистачило часу.

Як підсумок, 3:2 — перемога «Урожаю».

Отож, півфінальні зустрічі визначили фіналістів Осіннього кубку. До заключної частини турніру пройшли мідянівський «Урожай» та «Озера».

Фінальний поєдинок відбудеться цієї суботи, 23 жовтня, на кобеляцькому стадіоні «Колос». Початок матчу о 13:00.

За інформацією прес-служби Кобеляцької міської ради, перед фінальним матчем відбудеться нагородження переможців і призерів цьогорічного Чемпіонату та Першості з футболу серед команд Кобеляцької міської ради.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2021, 17:36 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Fed654Frumos / 21 жовтня 2021, 21:03
Мідянівчани грали з Іванівкою,але чомусь по перерві почали "активно атакувати "озерян"...Нафіга???

Змінено 21.10.2021, 21:07
2. Admin / 22 жовтня 2021, 10:22
1.Fed654Frumos
«Мідянівчани грали з Іванівкою,але чомусь по перерві почали "активно атакувати "озерян"...Нафіга??? »

Так, відбулась дивна трансформація. Виправили.
Дякуємо за повідомлення!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації