Вхід | Реєстрація

Як юні царичанські спортсмени на нову форму заробили

Як юні царичанські спортсмени на нову форму заробили

13 жовтня 2021 року в селищі Покровське до Дня захисника і захисниць України пройшов відкритий Кубок з волейболу «Маю честь запросити» під патронатом голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка.

У змаганнях, у яких взяли участь волейбольні колективи усієї Дніпропетровської області, були представлені і дві команди з Царичанки. У Покровське на фінал їздили наші хлопці та дівчата. Обидві команди виступили дуже успішно. І це враховуючи той факт, що царичанські волейболісти були значно молодшими за своїх суперників та суперниць. Згідно з регламентом, у турнірі мали брати участь сімнадцятирічні спортсмени. А в складі царичанських команд грали в основному 14–15-річні волейболісти.

Але навіть така своєрідна вікова фора не допомогла суперникам. Царичанські хлопці виграли турнір і стали кращими в області. У фіналі в дуже напруженій, навіть нервовій грі вони здолали господарів змагань. Рахунок по партіях 2–1 на нашу користь. Дівчата посіли третє місце.

Потрібно відзначити, що всі призери змагань, незалежно від зайнятого місця, отримали серйозне матеріальне заохочення. Кубки, призи, грамоти і медалі — це чудово, але цього разу колективи були нагороджені ще й чудовими волейбольними м’ячами «Мікаса». Мало того, кожна команда-призер отримала по сім тисяч гривень.

Царичани вирішили за отримані в Покровському 14 тисяч гривень придбати ще три м’ячі. Вартість кожного — близько трьох тисяч гривень. Окрім того, хлопчача волейбольна команда буде екіпірована у нову форму. Про неї хлопці мріяли вже давно.

Їх тренер Ігор Майний говорить:

— Ми вже три роки беремо участь у Чемпіонатах України. Хлопці заслужили бути одягненими у відповідної якості нову форму.

За словами Майного, і самі волейболісти, і тренери були приємно вражені побаченим у Покровському спортивним комплексом. Там є все — від величезного майданчика для занять усіма ігровими видами спорту до спеціального залу для спортивних єдиноборств. Навіть два басейни є, де вчаться плаванню місцеві діти.

Успіх юних царичанських волейболістів став можливим завдяки роботі тренерів Ігоря Майного і Людмили Макатухи та фінансовій і організаційній підтримці виконкому селищної ради.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2021, 15:50 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації