Вхід | Реєстрація

Вікторія Сагань здобуває кубок обласних змагань

Вікторія Сагань здобуває кубок обласних змагань

Пауерліфтерка з Новосанжарської громади продемонструвала відмінні результати.

17 жовтня в Диканьці пройшов Кубок Полтавської області з класичною пауерліфтингу та класичного жиму лежачи.

Нагадаємо, що пауерліфтинг ще називають силовим триборством. До складу змагальних дисциплін у нього входять присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи на горизонтальній лаві і тяга штанги. Загальна сума і визначає кваліфікацію спортсмена.

У турнірі виступали найсильніші пауерліфтери Полтавщини. Під час змагань організатори розіграли два кубки — жіночий і чоловічий.

На обласних змаганнях Новосанжарську громаду представляли Роман Стрюк і Вікторія Сагань. Ці спортсмени вже не вперше виступають на змаганнях такого рівня. У березні цього року вони змагалися на обласному чемпіонаті. Юний Роман Стрюк у категорії до 59 кілограмів посів друге місце та виконав ІІІ-й спортивний розряд. А от досвідчена Вікторія Сагань виборола перше та третє місця в абсолютному заліку.

У кубковому турнірі Вікторія присіла зі штангою вагою 115 кілограмів, виконала жим лежачи 55 кілограмів та потягла 140‑кілограмовий снаряд. Такий результат допоміг спортсменці посісти перше місце в абсолютному підсумку, здобути золоту медаль і кубок змагань.

Роман Стрюк змагався у категорії до 66‑ти кілограмів. Його результат: присід — 115 кілограмів, жим лежачи — 55 кілограмів, станова тяга — 120 кілограмів. І це при тому, що вага хлопця становить 61 кілограм. У підсумку юнак здобув бронзову медаль.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2021, 09:03 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації