Вхід | Реєстрація

«Сокіл» і «Котовське» вийшли у фінал Кубка громади

«Сокіл» і «Котовське» вийшли у фінал Кубка громади

Команди з Біликів і Вітрової Балки поборються за головну нагороду змагань.

16 жовтня були зіграні матчі-відповіді півфіналу кубка Білицької територіальної громади з футболу. Центральним поєдинком стала гра між білицьким «Соколом» і командою з Червоних Квітів.

Гра була надзвичайно цікавою і напруженою, адже обидва колективи прагнули потрапити в фінальну частину кубкового протистояння. Першими рахунок у матчі відкрили «соколи». А до завершення першої 45-хвилинки команди пішли з результатом 2:0 на користь біличан.

По перерві команда з Червоних Квітів змогла переламати хід гри і перехопила ініціативу.  Квітяни почали активно атакувати і забили три голи у ворота біличан. Та «соколи», у свою чергу, теж відповідали атаками й реалізували ще два м’ячі, повівши в рахунку 4:3.

Під завісу зустрічі квітянин Володимир Цікура забив четвертий гол у ворота біличан. У результаті, матч завершився — 4:4.

У Вітровій Балці відбувся поєдинок між місцевим колективом «Котовське» і гостями з Бутенок — «Олімпом». Бутенківці стартували з атак і забили гол. На перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь футболістів з Бутенок.

У середині другого тайму «котовчани» зрівняли рахунок 1:1, а під кінець матчу забили переможний гол. Поєдинок завершився 2:1 на користь господарів поля.    

Фінальний матч кубка Білицької територіальної громади з футболу запланований на 23 жовтня. За головну нагороду поборються «Сокіл» з Біликів і «Котовське» з Вітрової Балки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2021, 14:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації