Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькій ОТГ вакциновано 43 відсотки жителів

У Кобеляцькій ОТГ вакциновано 43 відсотки жителів

При цьому, в сусідній, Нехворощанській, — 13,9 відсотка.

18 жовтня відбулася апаратна нарада в голови Полтавської облдержадміністрації. Серед питань порядку денного присутні обговорили ситуацію із поширенням коронавірусної хвороби. 

Як розповів директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак, у області постійно зростає кількість нових випадків захворювання і смертей. У стаціонарах області зайнята майже половина ліжок. Тому триває розширення мережі медичних закладів, де лікуватимуть хворих на коронавірус. На минулому тижні на Ковід захворіли 739 чоловік, із них 16 — померли.

Станом на понеділок, у Полтавській області триває п’ятий етап вакцинації проти коронавірусу. За останніми даними вакциновано першою дозою 370 000 осіб, із них 301 000 повністю завершила курс щеплення.

Також Департамент охорони здоров’я Полтавської ОДА оприлюднив статистичні дані в розрізі районів та громад області.

Згідно з даними Департаменту, у області щеплено 26,5 відсотка. Найбільше вакцинованих від коронавірусу в Диканській громаді — 46,7 відсотка, найменше — у Мартинівській сільській ТГ (13,6).

У розрізі громад Кобеляччини й Новосанжарщини, то тут лідером являється Кобеляцька громада, де щеплено 43,3 відсотка мешканців. За нею йде Білицька селищна ТГ — 20,5 відсотка. Майже найнижчі показники в області у Новосанжарської, Драбинівської і Нехворощанської громад — 17,1, 14,0 та 13,9 відсотка відповідно.

Де знаходяться пункти щеплень

Населений пункт

Медичний

заклад

Номер телефона для запису

Кобеляки

Кобеляцька амбулаторія ЗПСМ

вул. Шевченка, 78/109 (050)857­31­37

Орлик

Орлицька амбулаторія ЗПСМ

вул. Космонавтів, 34 (050)737­83­70

Світлогірське

Світлогірська амбулаторія ЗПСМ

вул. Шевченка, 12 (098)220­51­89

Білики

Білицька амбулаторія ЗПСМ

вул. Миру, 6 (095)471­58­06

Бутенки

Бутенківська амбулаторія ЗПСМ

вул. Братів Хряпів, 2 (095)471­58­06 

Нехвороща

Нехворощанська амбулаторія ЗПСМ

вул. Корчукова, 12 (05344)3­13­03

Нові

Санжари

Новосанжарська амбулаторія ЗПСМ

вул. Шевченка, 51/49. (05344)3­13­03


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2021, 17:13 | Полтавщина | Спорт і здоров'я


1. orakul / 23 жовтня 2021, 14:43
"захворіли 739 чоловік, із них 16 — померли."
Згадуєм шкільну арихметику і отрмуємо приблизно 2%. Такий рівень летальності "в усьому світі", вакцинованому світі. Там де ніхто нікого не вакцинував, там і захворюваність і летальність нижча. Це не я придумав, а така статистика. А там де приділяють увагу не заробітку на вакцинації а лікуванню, і не по якихось там тіпа стандартах якогось пришелепуватого ВОЗу, а індивідуально, то там взагалі від цього ковіду ніхто не вмирає. Ну це ж ми ще промовчимо про недоїдання наріду і холод в приміщеннях. Та одних цих двох хвакторів досить для поширення болячки і росту захворюваності.
2. Borch / 24 жовтня 2021, 13:07
1.orakul
«А там де приділяють увагу не заробітку на вакцинації а лікуванню, і не по якихось там тіпа стандартах якогось пришелепуватого ВОЗу, а індивідуально, то там взагалі від цього ковіду ніхто не вмирає.»

Де?
3. orakul / 24 жовтня 2021, 16:54
2.Borch
«Де?»

Ну, наприклад, в Білорусі. А ось професор Гундаров каже, що й в різних зімбабвах смертності нема. Посилання на m.facebook.com
4. orakul / 24 жовтня 2021, 17:11
Як би тим не було, але ж очевидно що це глобальний лохотрон і зачепив він навіть богообраних. Ну їх завжди глобальні лохотронщики використовують. Їх навіть тут у Кобеляках в період окупації їхній же санлікар Ходут вакцинував. Почитайте на сайті Олега Дубини. Його правда після деокупації повісили на базарній площі. Будем сподіватися що й на цей раз буде щось подібне, бо богообрані, це ж не українці. Вони вже здається почали щось підозрювати, й на цей раз так просто по граблях не танцюватимуть.
Ось відомий справжній щирий українець Зеленко, який лікував самого Трампа, звернувся до суду. Не до того суду, про який в писанії написано "и всякий язык состязающийся в суде, ты обвинишь", а до справжньго суду - раввинського. Посилання на www.brighteon.com
5. orakul / 24 жовтня 2021, 17:14
А ось що каже суддя-раввин Ури Софер
Посилання на www.brighteon.com
6. orakul / 24 жовтня 2021, 17:19
Для таких упоротих як Селена, які ще не вивчили ні мову метрополії ні мову хазяїв можна ось почитати на російській, бо злі совєти таки справді їх змушували вивчити російську мову. А на якій мові буде читате молоде покоління, я й справді не знаю. Здається воно зовсім читати нічого не буде. Посилання на www.planet-kob.ru
7. alist / 24 жовтня 2021, 20:32
3.orakul
«Ну, наприклад, в Білорусі. »

1.orakul
«то там взагалі від цього ковіду ніхто не вмирає.»


От звично нечитаю і некоментую дописи упоротого пришелепка, але тут звернув увагу на 300% брехню.
на 22.10.2021р. за ОФІЦІЙНИМИ даними Мінздрава там померло 4482 чоловіка
Посилання на www.minzdrav.gov.by
Посилання на stopcovid.belta.b
і це ще потрібно враховувати інформацію про серйозне заниження цих даних в політичних цілях. І вакцинуються білоруси.
Так от, перевіряється все за хвилину. Але цей ....вже так забрехався що навіть не звертає на це уваги.
Так і до всих його «одкровень» відносьтесь, можете звісно перевіряти, але якщо хтось бреше безупинно, то і всі його інші слова вірніше всього теж брехливі. І вибирайте - перевіряти всі його слова на пошуки правди і витрачати на це свій час, вірити явній брехні, чи ігнорувати двинутого пацієнта дурдома.
8. orakul / 24 жовтня 2021, 21:02
7.alist
«От звично нечитаю і некоментую дописи упоротог»

Так а ти читай і коментуй. Чи боїшся свою пришелпуватість показати? Правильно боїшся. Не виходячи за рамки твого ж посилання читаємо: захворіло -582 111 померло - 4482 (за добу -16) Це за всю республіку. А тепер лікбез з арихметики. 582111 становить 100% захворіших, 4482 -х%. Знаєш як порахувати? Ладно, підкажу х=(4482х100):582 111 = 0, 77%. І це ще хто зна від чого вони померли. Ну може ж таке бути що захворівші й так на ладан дихали? А тепер пошарься на наших сайтах і порахуй який відсоток помирає у нас від інших хвороб. Прийдеться до деяких хвороб ще два нулі дописувати.
І чого ти так паришься від того що я пишу. Ти йди вакцинуйся, вдінь три намордника з протигазом і зверху презерватив. І усьо. Тебе ніяка хворь не візьме. Ну якщо вакцина вас рятує так вакцинуйтеся на здоровя і не переживайте. Яке тобі діло до других?

Змінено 24.10.2021, 21:10
9. orakul / 24 жовтня 2021, 21:17
7.alist
«перевіряти всі його слова на пошуки правди»

Добре що тебе й перевіряти не треба. От ще по твоєму посиланню, цитата:
"22 ОКТЯБРЯ 2021, 09:19 Власти Минска отменили дополнительные меры по обеспечению эпидбезопасности...22 октября, Минск /Корр. БЕЛТА/. Решение Мингорисполкома от 14 октября 2021 года, которым вносились изменения в Комплексный план санитарно-эпидемиологических мероприятий, направленных на предотвращение возникновения и распространения инфекции COVID-19 в городе Минске, отменено. Об этом БЕЛТА сообщает со ссылкой на Telegram-канал "Минск. Официально".

Так, неделю назад Комплексный план был дополнен пунктом о необходимости использования средств защиты органов дыхания и соблюдения социальной дистанции физическими лицами при посещении объектов, организаций. Пассажиров общественного транспорта, такси обязали использовать защитные повязки. Теперь эта норма отменяется.

Отменено ограничение по количеству человек в экскурсионных группах и при проведении мероприятий в музеях, библиотеках, выставочных комплексах и т.д.

Работники территориальных центров соцобслуживания населения, волонтеры и другие люди, которые оказывают услуги на дому, курьеры, а также водители транспортных средств, не оборудованных кабинами для водителя, которые перевозят пассажиров, не обязаны иметь действующий документ о проведенном курсе вакцинации против COVID-19."
Ще раз для особо тупих "не обязаны иметь действующий документ о проведенном курсе вакцинации против COVID-19". Це ж не я накопав, а ти сам підкинув, спасибі тобі. Посилання на www.belta.by

Змінено 24.10.2021, 21:18
10. alist / 24 жовтня 2021, 23:09
8.orakul
«Так а ти читай і коментуй.»

Так і коментую - я не збираюсь писати відповіді на твої очередні бредні, доказувати щось і т.п.
Я вказав - ти прямо збрехав, щодо того що в Білорусі ніхто не вмирає від ковіду. Тобі наведені дані білоруського мінздраву (причому явно занижені в угоду Бульбафюреру). Дай конкретну відповідь щодо своєї брехні, не потік лай....твоїх думок, а пряму відповідь щодо брехні. Коментувати інще сенсу не бачу, бо на кожну аргументовану відповідь ти пишеш 10 вигадок, перекручень і посилань на всяких пришелепків, які близькі тобі розумом.
Твоя конкретна брехня - чекаю конкретну відповідь.

2.Borch
«1.orakul
«А там де приділяють увагу не заробітку на вакцинації а лікуванню, і не по якихось там тіпа стандартах якогось пришелепуватого ВОЗу, а індивідуально, то там взагалі від цього ковіду ніхто не вмирає.»

Де? »

3.orakul
«Ну, наприклад, в Білорусі. »
11. orakul / 24 жовтня 2021, 23:46
10.alist
«Твоя конкретна брехня - чекаю конкретну відповідь.»

Якби ти був такий конкретний у всьому. Я написав "ну, наприклад, в Білорусі". Написав я це не тобі а Борщу. Що ти причепився до двох слів. Я написав комент, а не дисертацію по коронавірусу. Ти хочеш щоб я визнав свою помилку чи неточність? Визнаю. Тобі полегшало? Але це всього лише комент, це моя точка зору. От якби ти так чіплявся до посадових осіб які повинні нести відповідальність за свої слова і за свої злочинні дії. Ти розумієш різницю між простою пересічною людиною і посадовцем? Ти розумієш, що будь яка людина має право на помилку при дискусії, на те вона і дискусія, але посадовець не має права на злочинні дії? Ти розумієш, що говорити і писати можна будь що, так як це право закріплене в Конституції, а от приймати закони і постанови які суперечать Конституції ніхто не має права. Я тобі дав посилання на дані професора Гундарова про статистику смертності. От візьми і спростуй його дані. Я тобі привів процент смертності в Білорусі за твоїм же посиланням. Він склада 0,7%. Це дуже низький процент. В Кобеляках на порядок більша смертність від госпіталізованих з приводу інсульту. І це когось дуже хвилює? Та їх і ковід не хвилює, бо мабуть до сьогодні вони не приймають хваорих так як у них нема на це ліцензії. Усікаєщ різницю між моїм коментом, хай навіть неточним, і халатністю влади і медицинского начальства?
12. orakul / 25 жовтня 2021, 00:00
10.alist
«(причому явно занижені в угоду Бульбафюреру)»

Я не знаю хто такий Бульбафюрер. Я знаю президента Білорусі Лукашенка, який дійсно патріот своєї країни і робить все можливе для народу і країни. А от щодо перекручування статистики - це твої домисли і твоя брехня. Я вже тобі писав, що невідомо від чого ті люди померли. І ти цього не знаєш. Це питання треба вивчати конкретно. А от те, що примус до вакцинування суперечить Конституції, так цього вивчати не треба. Це очевидно будь якій нормальній людині. І якщо вже ти фантазуєш про перекручування статистики в Білорусі, так набагато більше підстав пофантазувати про інше. Наприклад про те, що Лукашенко піддався на тиск і ввів карантинні обмеження. Особисто мені було очевидним що на Лукашенку не простять проведеного ним параду Перемоги 9 травня минулого року. Але він тоді сказав: "ми провели парад, ми не могли, не мали права, поступити по іншому". Він сказав ці слова мовби в оправдання. І тоді ще стало ясно що йому цього параду не простять. І не простили. Аде він вистояв. І його республіка жива, і люди живі, і економіка жива. А Україна подихає.
13. alist / 25 жовтня 2021, 00:06
12.orakul
«невідомо від чого ті люди померли. »

Відомо, за данними МОЗ Білорусі, яке підпорядковується авторитетному для тебе Лукашенку - померли від коронавірусу. В той же час ти брешеш, що там ніхто не помер від корони. Так хто брехун - ти, чи Лукашенко?
14. orakul / 25 жовтня 2021, 00:13
А це пишу не для Аліста а для вміняємих людей.
"Риторика противников и сторонников вакцинации радикализируется. Дело дошло до предложений наказывать и принуждать людей к введению препаратов, которые большая часть врачей, вирусологов и других специалистов не считает вакцинами.
Под сомнение ставится само фундаментальное понятие свободы человека и, как говорят некоторые специалисты, даже нормы Нюрнбергского кодекса. Большая часть российских граждан понимает, что на них осуществляется беспрецедентное давление и находится в растерянности. Люди ищут ответы на свои вопросы, они ощущают что-то неладное и противятся диктату вакцинаторов."
Пропоную послухати точку зору лікаря. Він правильно каже, що ми стоїмо на порозі глобального фашизму. А може вже й не на порозі. І от там в коментах під відео хтось написав що підсудні на Нюрнберзькому трибуналі казали в своє виправдання: "Я всего лишь выполнял приказ. - Я всего лишь выполнял приказ" Ніфіга не спрацювало. І нинішнім не спрацює. Посилання на www.youtube.com
15. orakul / 25 жовтня 2021, 00:23
Якщо хто не зна, то знайте, що на сайті президента збирали підписи під петицією про відміну неконституційних постанов і припинення терору населення, і таки зібрали необхідну кількість. Але пан президент поклав те чим на роялі гра і на Конституцію і на нарід. Тут вже можуть і Селена із Славком послухати, бо адвокат Гула говорить на щирій українській мові з галицьким окрасом. Посилання на www.youtube.com
16. orakul / 25 жовтня 2021, 00:28
13.alist
« ти брешеш, що там ніхто не помер від корони.»

Ти коли небуть бачив справку яку видають в звязку із смертю? Знайди і подивись. Будеш здивований тим, що від коронавірусу взагалі ніхто не помирає. Не уподобляйся Селені своєю упоротістю. Чи ти перебрав по случаю вихідного?

Змінено 25.10.2021, 00:40
17. alist / 25 жовтня 2021, 00:43
Для чого я оце сперечався з навіженим пришелепком, шановні, зовсі не для того щоб його в чомусь переконати. Сенсу в цьому 0. Лише для того щоб Ви побачили, чого варті його побрехеньки. Він вже наскільки забрехався, що почав писати просто таки наглу і відверту брехню. Пійманий на ній, він лише пише у відповідь словесний поток наступної ще більшої брехні, а якщо почати розвінчувати і її, то у відповідь ще більше ....
Звісно у кожного свої погляди, і нормально якщо Ваша точка зору не співпадає з іншими коментаторами. Але вірити тому хто тут пише під ніком оракул = неповажати себе. Якщо Вам іноді хочеться послухати брехні, включіть телевізор і подивіться ток шоу з нашими політиками, по крайній мірі, вона там більш красива і не така топорна як у оракула. А регулярно читати його коментарі, все одно що нирнути в вигрібну яму, не варто цього робити, навіть якщо Вам кажуть що це елітне СПА.
18. orakul / 25 жовтня 2021, 00:56
17.alist
« зовсі не для того щоб його в чомусь переконати.»

Та ти не мене переконуй, ти нарід переконуй. Кожному ж очевидно що ти тендеційно причепився до мого коменту, побачив у ньому лише те, що тобі вигідно було побачити. А я в коменті писав, що по приведеним в Ехо даним у нас смертність від ковіду приблизно 2%. (в Білорусі смертність майже в три рази менша) Ти фантазуеш, що Лукашенко все набрехав і начисто не бачиш у тому самому моєму коменту слів про голод і холод. А може то у нас в тричі більша смертність не від того, що Лукашенко бреше, а від голоду і холоду? Чи в тебе тепло і ти не голодний? Про якість медицини і про розцінки в ній просто змовчу.

Змінено 25.10.2021, 07:24
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації