Вхід | Реєстрація

Канікули закінчуються, та навчання в школах не відновиться

Канікули закінчуються, та навчання в школах не відновиться

Точніше, уроки проходитимуть, але дистанційно.

Нагадаємо, що з 18 по 24 жовтня учні загальноосвітніх навчальних закладів Кобеляцької громади перебували на осінніх канікулах.

Відповідно до графіка, затвердженого Міністерством освіти і науки, навчання у школах припинили на тиждень раніше.

У пресслужбі Кобеляцької міської ради таке рішення пояснили зниженням температури повітря та недотриманням температурного режиму у приміщеннях закладів загальної середньої світи.

Та не дивлячись на те, що канікули завершуються вже сьогодні, за парти учні поки що не сядуть, оскільки з понеділка школи Кобеляцької громади переходять на дистанційне навчання, що триватиме з 25 по 29 жовтня.

На офіційному сайті міської ради йдеться, що «короткотермінове введення дистанційного навчання викликане ситуацією, яка склалася з відсутністю постачання природного газу та відповідно недотриманням теплового режиму у закладах освіти».

Дошкільні навчальні заклади працюватимуть. Хоча до сьогоднішнього дня приміщення садочків не опалюються. Принаймні, у міських ДОЗ. 

У навчальних закладах Білицької громади осінні канікули розпочнуться завтра, 25 жовтня, і триватимуть до 31-го числа.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2021, 12:15 | Кобеляки | Культура та освіта
1. alist / 24 жовтня 2021, 20:45
«короткотермінове введення дистанційного навчання викликане ситуацією, яка склалася з відсутністю постачання природного газу та відповідно недотриманням теплового режиму у закладах освіти».
Не дуже зрозуміло, як це стосується тих шкіл, де топлять не газом, а розхваленою економною тирсою. Ладно людей в міській раді не чують, так може хтось із депутатів відірветься від процесу загрібання собі і друзям землі та грошей громади, та запитає міського голову як це так? Шановні батьки, які зацікавлені в освіті своїх дітей, давайте запитаємо обранців?
2. Filon / 25 жовтня 2021, 12:09
1.alist
«Не дуже зрозуміло, як це стосується тих шкіл, де топлять не газом, а розхваленою економною тирсою.»

Із колишньої школи-інтернату, зараз, ліцей облради, повідомляють, що в будівлі тепло. Був сам, перевірив. Нормально. Там опалюють тирсою. Могло б бути взагалі дуже тепло. Але їх теж примушують економити.
3. orakul / 25 жовтня 2021, 14:02
1.alist
«давайте запитаємо обранців?
»

Ану давай, запитай, це краще ніж у моїх коментах щось вишукувати. Думаш хоч один щось пробекає? Було б непогано якби тут їхній список був чи посилання на список.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації