Вхід | Реєстрація

Чи планується ревакцинація у наступному році?

Чи планується ревакцинація у наступному році?

Заступник міністра охорони здоров'я і головного санітарного лікаря Ігор Кузін заявив, що МОЗ планує провести ревакцинацію проти коронавируса в наступному році. Про це передає Телеканал D1, з посиланням на телеканал «Рада».

У Міністерстві охорони здоров'я планують ревакцинацію проти COVID-19 в 2022 році. Про це розповів головний санітарний лікар Ігор Кузін в ефірі телеканалу «Рада».

За словами Кузіна, ревакцинація планується повноформатна – з введенням двох доз того чи іншого препарату.

При цьому масова вакцинація додаткової дозою, поки що, не розглядається. Її можуть ввести тільки для категорій населень з проблемним імунітетом. Наприклад, для тих людей, які приймають гормональну терапію, недавно пережили операцію по трансплантації органів, мають первинні імунодефіцити та інших.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2021, 16:26 | Полтавщина | Спорт і здоров'я


1. orakul / 26 жовтня 2021, 15:36
На Нюрнберзькому процесі у більшості засуджених була традиційна відмазка "Ми виконували наказ". Не врятувала відмазка, не спрацювала. Не хвакт, що вона в цей раз спрацює. Обуреним ваксерам пропоную читати Нюрберзький кодекс і Конституцію України і мовчки йти вакцинуватися. А після вакцинації вдівати три намордники і протигаз. І ви будете назважди захищені. Прикро що вони вже й до дітей добираються. Цікаво, чи багато наріду доживе до закономірного фіналу нью фашизму. Після ВВВ вижило багато. Посилання на www.youtube.com
2. orakul / 26 жовтня 2021, 15:51
І неф_іг мені тут щось шити. Трибунал буде не український. Трибунал буде організований організаторами. Ну якщо хто не поняв, то трибунали завжди організовують самі устроітєлі війн. Ну тіпа щоб нарід заспокоїти справєдлівим возмєздієм і щоб кінці в воду. Тому то на Нюрнберзькому трибуналі й послали радянську делегацію кудись по далі, коли товариш Сталін запропонував, якщо й не судити, то хоча б дати правову оцінку справжнім зачинщикам 2-ї світової війни. Саме тому й кричать усі щоб ніхто не вздумав піддавати сумніву матеріали Нюрберзького процесу. В даному випадку так правильно - Друга світова. А ВВВ, то стосується лише війни проти СРСР в якій перемогли наші батьки і діди.
Оскільки кожен свідомий пришелепок знає як "Отче наш", що історія повторюється, то чому б їй і знову не повторитися. Є вагомі підстави вважати, що й в цей раз вона "повториться". Хто не пришелепок, той вже давно знає, що історія сама не повторюється, її повторюють. До чого це я так здалеку?
Щас поясню, тупо цитатою. Блін, сюди не влізе. Дивіться слідуючий комент.
3. orakul / 26 жовтня 2021, 16:03
Тупо цитата. "Предваряя 68-ю конференцию Бильдербергского клуба... бывший госсекретарь США и советник по национальной безопасности в администрациях Никсона и Форда 96-летний Генри Киссинджер на страницах The Wall Street Journal выступил со статьей о посткоронавирусном будущем мира.
«Когда пандемия COVID-19 закончится, институтам многих стран будет вынесен приговор: "Вы провалились". Насколько этот приговор будет справедлив, неважно. Главное вот в чём: мир больше никогда не будет таким, как до коронавируса. И споры о прошлом сегодня бесполезны – они только мешают нам в будущем сделать то, что должно быть сделано»."
Не цитата, а якась благодать на душу. "Насколько этот приговор будет справедлив, неважно", - це цілком схоже на те що було. І хай тоді якийсь український Кейтель чи Гебельс кажуть, що вони патріоти і вони виконували наказ. Ну з мєсними поцреотами буде проще, з ними розберуться без особливого галасу.
А Кіссінджер, це ж вам не Селена із Славком, це сурйозно. І The Wall Street Journal газета сурйозна, це вам не Бульвар, і не Ехо, і тим більше не Колос.
Тільки цікаво, що ж воно потім буде, що ж вони далі робитимуть, "что должно быть сделано»."? Я й справді не знаю. Може хто зна, чи здогадується, то давайте хоч пофантазуємо.
4. orakul / 26 жовтня 2021, 16:12
"Чтобы сыграть, как цинично выразился Бухарин, на патриотических лозунгах" (А.Я.Вышинский.) Случайно знайшов. Нічого не нагадує? До чого ж таки "історія повторюється". Так і крутиться, так і повторюється, так кругом граблі розставляє. Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації