Вхід | Реєстрація

«Урожай» зібрав три трофеї

«Урожай» зібрав три трофеї

Цьогорічний футбольний сезон став надзвичайно вдалим для мідянівської команди. Адже колективу Василя Гордійка немає рівних не лише в Кобеляцькій громаді, а й у сусідній, Козельщинській. Підтвердженням цього факту являється перше місце «Урожаю» в Чемпіонаті Кобеляцької ОТГ та Кубок громади.
Минулої суботи мідянівцям на чолі з Романом Мільком довелося здолати ще один рубіж. «Урожай» вийшов у фінал «Осіннього кубку». У заключному етапі мідянівським спортсменам протистояв колектив із Озір.

Озеряни з перших хвилин показали, що не дарма вийшли у кубковий фінал. Як наслідок, Ігор Ніколаєнко, скориставшись помилкою опонентів, відкрив рахунок. Лише у другому таймі мідянівцям вдалося зробити результат на табло нічийним. Автором голу став Олег Галаган. Основний час зустрічі завершився за нічиєї, 1:1. Тому, згідно регламенту, команди зіграли два додаткових тайми.Долю матчу вирішив гол гравця «Урожаю» Олександра Косяка.

Тож, футбольна команда з Мідянівки виграла і «Осінній кубок».

Попереду — «Суперкубок» Кобеляцької громади. У суботу, 30 жовтня, на міському стадіоні «Колос» зустрінуться чемпіон громади — «Урожай» і фіналіст кубка — підгорянський «Прапор». Початок о 12:00.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2021, 21:18 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації