Вхід | Реєстрація

Навчальний заклад, де готують креативних і освічених особистостей

Навчальний заклад, де готують креативних і освічених особистостей

За 25 років становлення незалежності України майже кожна сфера суспільства зазнала реформування. Та, напевно, найбільше змін торкнулося системи освіти. Практично кожен новий міністр починає впроваджувати свою стратегію навчання. Причому усі реформи, у першу чергу, відбиваються на школах. Тривалий час українські школярі навчалися за радянським зразком. На початку 2000-х років стартувала болонська система освіти із зовнішнім незалежним оцінюванням,бакалаврами і магістрами. І, здавалося, два десятиліття — це тривалий період, якого достатньо для налагодження освітньої системи. Але, як показує практика, чимало державних загальноосвітніх шкіл так і продовжують працювати за совковою, а не європейською, манерою навчання, де переважає колективна, а не індивідуальна робота, що допомагає розкрити потенціал кожної дитини.

 

Освіта для творців світу

Не дивлячись на повільні і кволі кроки державної освіти в Україні, майже десять років поспіль успішно розвивається приватна Креативна Міжнародна Дитяча Школа. Лозунг навчального закладу звучить як — «Освіта для творців світу». У КМДШ працюють над гармонійним розвитком кожного учня, аби він формувався, як особистість, і легко адаптувався та знайшов себе в сучасному суспільстві. За посиланнями на офіційний сайт учбового закладу https://www.creativeschool.com.ua/insight/ можна отримати повну інформацію про КМДШ. Та на деяких особливостях варто зупинитися, аби показати  відмінність приватної школи від державної.

 

Хто навчається в КМДШ

Навчання в навчальному закладі поділяється на школу повного дня і (1-4-ті, 5-9-ті, 10-11-ті класи) та позашкільні формати (школа вихідного дня, професійні клуби і тематичні табори).

Особливу роль у Креативній Міжнародній Дитячій Школі приділяють вивченню іноземних мов. Із 1 класу учні поглиблено вивчають англійську мову, а в 3-му класі обирають додаткову іноземну мову (іспанську, німецьку чи французьку).

У навчальному закладі запроваджений збалансований розпорядок дня, із харчуванням, активними перервами між навчанням.

Значна увага приділяється навчальним курсам:

  • діти освоюють комп’ютерні технології та програмування,
  • на уроках мистецтва поринають у образне осмислення дійсності,
  • під час занять із акторської майстерності розкривається потенціал дітей і їх уміння відчути себе у різних ситуаціях,   
  • наукові клуби,
  • освічена дитина — це обов’язково фінансово грамотна дитина,
  • творча майстерня, де кожен може продемонструвати свої таланти.    

Тобто, учень не просто слухає і відтворює матеріал, а формується як індивід, котрий із упевненістю розуміє, чим він планує займатися в житті і як поводити себе в суспільстві.

От так, доки в Міністерстві освіти реформують на папері, у КМДШ готують освічених інтелектуалів.    

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації