Вхід | Реєстрація

Новосанжарські й білицькі офіцери поліції отримали позашляховики

Новосанжарські й білицькі офіцери поліції отримали позашляховики
Сергій Климань

Правоохоронці їздитимуть на кросоверах «Рено Дастер».

Наприкінці січня в Головному управлінні поліції Полтавщини відбулася зустріч керівництва правоохоронців та очільників шести територіальних громад, серед яких були голови Білицької і Новосанжарської ОТГ.

Під час зібрання присутні обговорили готовність створення на території населених пунктів поліцейських станцій у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».

У коментарі кореспондентам тижневику очільник Новосанжарської громади Геннадій Супрун відзначив, що на території ОТГ варто було б створити станції в Малій Перещепині, Старих Санжарах, Великому Кобелячку й Руденківці. Та щодо раціональності розміщення поліцейських станцій і загальна кількість офіцерів громади визначатиметься спільно з обласним керівництвом нацполіції.

14 вересня столичні керівники МВС та Нацполіції вручили поліцейським та очільникам 16 об’єднаних територіальних громад з Полтавської області ключі від службових авто марки «Рено Дастер» і помпові рушниці.

Днями Відділ комунікації поліції Полтавщини повідомив, що в Нових Санжарах розпочала роботу поліцейська станція. Наразі території громади обслуговують два офіцери — Артур Кобченко й Артур Федірець.

Поліцейська станція знаходиться в селищі по вулиці Центральна, 23.

Офіцери громади мають у своєму розпорядженні службовий позашляховик «Рено Дастер». Автомобіль споряджений пуско-зарядним пристроєм, що потрібен для відновлення роботи акумулятора, буксирувальним тросом, аптечкою.

У офіцерів громади розроблений графік прийому громадян. Протягом тижня вони працюють у Нових Санжарах, Малому й Великому Кобелячку, Супротивній Балці, Лелюхівці та інших населених пунктах громади. Із графіком прийому можна ознайомитися на офіційному сайті Новосанжарської селищної ради або зателефонувати особисто офіцерам на мобільний за номерами (066)569–52–47 (Артур Кобченко), (099)358–18–29 (Артур Федірець).

Що ж стосується Білицької ОТГ, то на її території поліцейські станції працюватимуть у Біликах та в Бутенках. Для цього є спеціально обладнані приміщення. Селищна рада закуповує оргтехніку, прийнята програма підтримки правоохоронців на придбання паливно-мастильних матеріалів для авто.

Наразі станція діє в Біликах. За інформацією прес-служби Білицької ОТГ, поліцейський офіцер громади Сергій Климань уже отримав для роботи службовий «Рено Дастер». Поліцейський приймає громадян у вівторок та п’ятницю в Білицькій селищній раді, у середу — в Червоних Квітах (приміщення старостату), у четвер — у Чорбівці (старостат). Години прийому: з 10:00 до 12:00. Телефон офіцера (095)582–23–76.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 жовтня 2021, 15:55 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Fuks / 28 жовтня 2021, 16:23
Ну всьо.кінець злочинності.Поліціянти швидко лад наведуть,порозкривають всі злочини,особливо Бутенківський.Возьмут під кришу всих дроворубів,металоломщиків,нарко і секс притони.Жить стане краще,і веселіше.А якщо по правді то з цього роя не буде нічого.Країна корумпована і в прірву котиться..нажаль..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації