Вхід | Реєстрація

Вихованці Дмитра Тараненка вибороли вісім медалей

Вихованці Дмитра Тараненка вибороли вісім медалей

Кобеляцькі каратисти виступили на достойному рівні і гідно представили свою громаду на кубкових змаганнях.

Із 23 по 24 жовтня в Одесі пройшов Кубок України з годзю-рю карате та кобудо. У турнірі взяли участь близько 500 спортсменів із 15 областей України.
Змагання проходили в спортивному залі Міжнародної академічної школи.

Як розповів керівник спортивного центру «Дзансін» і тренер кобеляцьких каратистів Дмитро Тараненко, новинкою було те, що частина змагань транслювалася в прямому ефірі на платформі Ютуб. Тобто, увесь спортивний світ міг спостерігати за якістю проведення кубкових змагань всеукраїнського рівня.

— Спортсмени центру «Дзансін» гідно представили своє місто, — говорить сенсей. — Завдяки допомозі міського голови Олександра Копельця, ми змогли поїхати на змагання в числі збірної команди Полтавської області, куди увійшли спортсмени з Кременчука, Горішніх Плавнів і Біликів. Загалом спортсмени Полтавщини показати досить хороший результат.

Що ж стосується вихованців Дмитра Тараненка, то Володимир Копитець посів 2 місце в ката кобудо (формальні комплекси зі зброєю), розділ нунчаку, серед 12–13‑річних учасників. Марії Матяш не було рівних у розділі «ката карате» (технічні комплекси без зброї). Юна спортсменка стала кращою серед дітей 10–11 років. Також Марія посіла 2 місце у «ката кобудо». Ольга Скрильник виборола бронзову медаль у розділі «ірікумі го» серед 14–15-річних суперниць.
Андрій Ісай посів третє місце в розділі «ката карате», категорія 18–35 років.

Олена Бовтрук стала другою в «ката кобудо» і третьою — у «ката карате», категорія 35 років і старші.

Сам Дмитро Тараненко отримав «золото» в ката карате і «бронзу» в «кобудо бо».

Усього кобелячани здобули на всеукраїнському турнірі 8 нагород: 2 «золотих», 3 «срібних» і 3 «бронзових».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 жовтня 2021, 18:11 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації