Вхід | Реєстрація

«Титан» — перший, «Газовик» — другий, «Зоря» — третя

«Титан» — перший, «Газовик» — другий, «Зоря» — третя

До трійки лідерів міні-футбольного чемпіонату увійшли полтавська, новосанжарська і руденківська команди. 

У неділю завершився відкритий чемпіонат Новосанжарської територіальної громади з міні-футболу серед ветеранів 40+. У турнірі взяли участь 10 команд з місцевих та сусідніх громад і обласного центру. Загалом футболісти зіграли 180 матчів, забили близько 800 голів і, звичайно, отримали масу позитивних емоцій.

Слід відзначити, що ветеранський чемпіонат — яскравий приклад для школярів та молоді, як дотримуватися здорового способу життя, демонстрація сили волі до перемоги та боротьби. Новосанжарський чемпіонат обійшов за кількістю команд-учасників  усі ветеранські турніри Полтавської області. Організатори створили комфортні умови для проведення змагань, і тому всі наші «гості», а це команди з Полтави, Біликів, Мачух, Полузір’я, Козубів, Руденківки й Лелюхівки, із задоволення їдуть у Санжари, аби зіграти в міні-футбол.

Отож, турнірна таблиця виглядає наступним чином: полтавський «Титан» — перший, новосанжарський «Газовик» — другий, руденківська «Зоря» — третя.
Велика вдячність за допомогу Новоснажарській селищній раді за надання інфраструктури та можливості проводити змагання.

 

«Зоря» здобуває «Суперкубок «Новосанжарщини»

24 жовтня в Нових Санжарах, з ініціативи представників лідируючих команд, чемпіона Новосанжарщини руденківської «Зорі» та фіналіста кубка стовбинодолинського «Колоса», був розіграний Суперкубок. Матч виявився цікавим і напруженим, із боротьбою й інтригою, багатьма голами і вилученнями. У результаті, мінімальну перемогу 3:2 здобула руденківська «Зоря». Цього року руденківські футболісти збирають усі трофеї нашого чемпіонату, демонструючи яскравий футбол. І демонструють, що стабільність — ознака класу та майстерності.


Автор: Віталій Баранович, голова Федерації футболу Новосанжарщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2021, 12:43 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації