Вхід | Реєстрація

Збірна України з армрестлінгу стала першою в Європі

Збірна України з армрестлінгу стала першою в Європі

Уперше наші рукоборці досягли такого результату в європейських змаганнях.

Із 26 по 31 жовтня у Вільнюсі (Литва) проходив 30‑й Чемпіонат Європи з армрестлінгу.

Як повідомила в соцмережі Фейсбук прес-служба Федерації армрестлінгу України, за результатами перших двох днів у командному заліку збірна України посіла перше місце у віковій категорії юнаки, юніори та молодь і виборола 85 медалей (33 золота, 42 срібла і 10 бронзи).

За підсумками шести турнірних днів, у командному заліку наша збірна здобула перше загальнокомандне місце та стала найкращою серед 22 країнах Європи.
Українські спортсмени домінували майже у всіх категоріях, що дозволило їм здобути рекордні 156 медалей. Із них: 63 «золота», 66 «срібла» і 27 «бронзи». Значну кількість медалей завоювали вихованці кобеляцької школи армрестлінгу.

До речі, 29 жовтня своє День народження відзначив президент Федерації армрестлінгу Артем Письмак, який готував спортсменів до змагань та був з ними на чемпіонаті.

Попереду в рукоборців підготовка до Чемпіонату Світу, який за місяць відбудеться в Румунії, Бухаресті.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2021, 11:11 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації