Вхід | Реєстрація

«Лідери» Віктора Білорибця стали чемпіонами області

«Лідери» Віктора Білорибця стали чемпіонами області

29 жовтня в Лубнах відбувся фінальний етап змагань дитячо-юнацької футбольної ліги серед юнаків 2007 року народження.

До фіналу пробилися чотири команди: «Лідер» Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи (тренер Віктор Білорибець), представники Гребінківської, Опішнянської та Лубенської ДЮСШ. До цього кожна команди взяла участь у відбірковому етапі, що складався з домашніх та виїзних ігор.

Спочатку кобеляцькі юнаки зіграли півфінальний матч із однолітками з Гребінки. У цьому протистоянні «лідери» здобули безапеляційну перемогу 4:0.

У наступному поєдинку господарі мінімально, 1:0, обіграли футболістів з Опішнянської спортшколи.

У грі за третє місце гребінківські футболісти з рахунком 2:1 здолали опішнянських одноліток. Вихованці Віктора Білорибця вийшли в заключний раунд змагань, де поборолися за перше місце з представниками Лубенської ДЮСШ. У цьому матчі «лідери» були кращими, виграли з рахунком 1:0 і автоматично стали чемпіонами області в своїй віковій категорії. Переможний гол у фіналі забив Дмитро Худенко. Він же отримав звання кращого гравця фіналу.

Загалом до складу команди Кобеляцької ДЮСШ увійшли: Матвій Луценко (капітан),  Геннадій Губін, Артем Шевченко, Іван Киценко, Олег Война, Данило Лось, Євген Гуєвський, Захар Білоусько, Теймур Кужман, Владислав Козулін, Іван Калініченко, Артем Темченко, Михайло Брейко, Богдан Білокінь та Ігор Мостовий. Користуючись нагодою, вітаємо тренера та вихованців з перемогою!

 

Анонс

4-5 листопада в спортивному залі Кобеляцької ДЮСШ відбудуться змагання з футзалу серед дівчат Кобеляцької міської гімназіади серед школярів.


Автор: Руслан САБІРОВ, директор Кобеляцької ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2021, 12:53 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації