Вхід | Реєстрація

Збірна Сухої Маячки перемагає в міні–спартакіаді

Збірна Сухої Маячки перемагає в міні–спартакіаді
Переможці отримали почесний кубок та призи

У суботу, 30 жовтня, у Сухій Маячці відбувся спортивний захід із нагоди завершення літнього сезону. Адже далі на спортсменів чекають зимові види змагань.

У заході взяли участь чотири команди із Сухої Маячки, Галущиної Греблі, Іванівки (колишня Кобеляцька громада) і Рибалок (Козельщанська ОТГ).
Перед початком змагань учасників привітав місцевий староста Олександр Добропас, який побажав спортсменам продемонструвати всі свої уміння і навички та здобути перемогу. Також зі спортивним святом гостей поздоровила депутат Драбинівської ОТГ Олена Клименко, яка подарувала футбольній команді «Темп» м’ячі та екіпіровку.

Змагання відбувались у дев’яти видах. У першому виді «Човниковий біг» перемогу святкував дует господарів — Іван Білокінь  та Володимир Цікура. У наступній вправі «Весела карусель», де кожен учасник повинен був пронести дві гирі вагою 24 кілограми по колу за одну хвилину, найкращий результат показав представник команди Іванівки Сергій Гордійко — 165 метрів.

Не було рівних у підтягуванні на перекладині Анатолію Трояну. Його результат — 22 рази, відтак перше місце — за Сухою Маячкою. У четвертому конкурсі «Вправний шиномонтажник», де по два учасники перевертали колесо за одну хвилину часу, перемогли хлопці з Рибалок — 25 перевертань. У змаганнях «Влучний стрілок», де потрібно було потрапити футбольним м’ячем з центру поля у ворота, перемогу знову святкували дует із Сухої Маячки Іван Білокінь і Володимир Цікура.

У піднятті гирі вагою 24 кілограми за одну хвилину справжній майстер-клас показав спортсмен із Рибалок Сергій Янович. Його рекорд — 56 підйомів, друге місце — за Анатолієм Трояном із Сухої Маячки — 45 підйомів.

У буксируванні трактора на 20-метрову дистанцію кращими були господарі з результатом 19,9 секунди.

Найцікавішим виявився конкурс перетягування канату. Тут знову перемогу здобули спортсмени із Сухої Маячки.

Фінальним видом змагань був міні-футбол, де знову перше місце — за господарями.

По завершенню змагань староста Олександр Добропас та місцевий інструктор зі спорту Анатолій Троян нагородили медалями і грамотами кращих спортсменів турніру. За Галущину Греблю найбільше відзначився Дмитро Губарик, за Іванівку — Сергій Гордійко, за Рибалки — Олег Янович, за Суху Маячку — Іван Білокінь.

Потім організатори перейшли до нагородження команд. За сумою всіх видів, четверте місце посіли спортсмени Галущиної Греблі, бронза — у команди з Іванівки, другу сходинку турнірки зайняли представники Рибалок, а перемогу, на радість місцевої публіки, здобула збірна Сухої Маячки. Кожна з команд отримала грамоти, медалі й цінні призи, а переможці ще й почесний кубок.

Після офіційної частини усіх спортсменів пригощали смачною кашею та шашликами, які готували Валентина Проскурня і Тетяна Цікура.

Усі учасники змагань та вболівальники залишились задоволені змаганнями і побажали, аби подібні заходи проводились частіше.

Користуючись нагодою, організатори подякували за допомогу в підготовці спортивного заходу голові Драбинівської громади Тетяні Лєсковій та місцевому аграрію Миколі Жовтяку.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2021, 16:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації