Вхід | Реєстрація

«Урожай» зібрав усі можливі нагороди

«Урожай» зібрав усі можливі нагороди

Команда виборола чемпіонське звання і три кубки.

Цьогорічний футбольний сезон став надзвичайно вдалим для мідянівської команди. Адже колективу Василя Гордійка немає рівних не лише в Кобеляцькій громаді, а й у сусідній, Козельщинській. Підтвердженням цього факту являється перше місце «Урожаю» в Чемпіонаті Кобеляцької ОТГ. Також мідянівські футболісти є володарями Кубка громади і «Осіннього кубка».

Минулої суботи відбувся завершальний матч сезону великого футболу-2021. Головний трофей «Суперкубок Кобеляцької ОТГ» розіграли на міському стадіоні «Колос». За нього боролися чемпіон громади — «Урожай» і фіналіст кубка — підгорянський «Прапор».

Рахунок у матчі відкрили мідянівці. «Прапоряни», помилившись у захисті, вибили м’яч на Назара Крилівця. Той без вагань пробив з-за лінії штрафної по воротах і чітко влучив у «дев’ятку». 1:0 — «Урожай» вийшов уперед.

Команда з Підгори мала кілька гольових моментів, але ніхто з футболістів так і не зміг їх реалізувати. Натомість, вдруге відзначився Назар Крилівець. Цього разу спортсмен отримав кулю від голкіпера суперників. І знову відправив «круглого» у ворота — 2:0.

Збільшив відрив гравець «Урожаю» Олександр Косяк. Тож на перерву команди пішли за повної переваги мідянівців.

У другій 45‑хвилинці підгоряни раз по раз марнували гольові моменти, аж доки Владислав Варич усе ж «розмочив» рахунок — 3:1.

Далі у грі настав період мідянівського нападника Олега Галагана. Він двічі виходив на гольові позиції і не забивав. Та з третьої спроби усе ж змінив рахунок на табло — 4:1. А Олександр Косяк поставив крапку в матчі — 5:1.

Отож, команда «Урожай» на чолі з тренером Романом Мільком і президентом Василем Гордійком зібрали всі нагороди.

Нагадаємо, що мідянівський колектив виборював раніше «Суперкубок». У 2017 році в грі за головний трофей «Урожай» переміг «Дрижину».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2021, 13:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації