Вхід | Реєстрація

Сладкоєжки

Сладкоєжки

«Пілітє гірі, Шура, пілітє, оні золотиє»
(З кінофільму «Золоте теля»)

Майже півроку тому завершилась битва за Ватерлоо, тьфу,  за крісло секретаря Кобеляцької міської ради. Хоч Володимир Жуков і зайняв зручне для сідниць крісло недавно, мирна угода між учасниками політичних баталій у Кобеляцькій громаді була підписана вже давно. Це підтверджують голосування депутатів на сесіях протягом останнього півроку.

29 жовтня 2021 року відбулось чергове таке дійство, як сесія Кобеляцької міської ради. По суті, процес голосування та прийняття рішень більше нагадував кінцеву частину  застілля, коли розрізають торт і жінки, підігріті спиртним, хочуть спокусити підстаркуватого та віруючого сторожа міського цвинтаря. Вечірка, тобто сесія, протікала швидко, було прийнято багато «смачних» рішень. Вести процес відеозйомки було важко, тому що часто доводилося протирати об’єктив відеокамери, який запотівав від слиновиділення та апетитного плямкання депутатів при голосуванні за «земельні» питання. Майже за всі ці питання голосували без обговорення, злагоджено. Немов по команді, тиснули на потрібні кнопки пульту — зелена кнопка, червона кнопка, тому дам, цьому не дам, рішення прийнято. Під час голосувань частенько «проскакували» рішення, коли депутати віддавали свій голос, маючи конфлікт інтересів, але виконання законів України — це не для наших обранців. Адже велика їх частина ще перед виборами «підкормила» 300-500 гривнями виборців, а зараз час і про себе подумати.

Але в процесі політичної діяльності, як і при пересуванні дорогами України, є свої «вибоїни», на яких трясе і підкидає «колгоспний» механізм кобеляцької влади. Підкинуло цей драндулет, зліплений для поділу смачної кобеляцької землі, і на цій сесії. Депутат Микола Андрієнко підняв питання щодо порушень законів України і крадіжки Кобеляцькою владою в людей майна — землі, на які в них є «червоні» державні акти. У відповідь депутат отримав погрози та невиразні пояснення від головного організатора «вечірки» — міського голови  Олександра Копельця.

Також на сесії учасники та учасниці процесу, з апетитом доїдаючи шматки пирога, в добрих традиціях 90-х вирішили рейдернути ще трішки земельки і проголосували за те, щоб відмінити рішення Кунівської сільської ради і забрати в фермера Олександра Жука 40 Га. Хоча це суперечить законодавству України, бо депутати не мають повноважень відміняти рішення попередніх скликань. Це аналогічно тому, щоб спробувати відмінити рішення Київської міської ради.

Схоже, що жителям Кобеляцької громади пора задуматися над тим, щоб «посадити на дієту» цих «сладкоєжок», бо такі вечірки до добра не доведуть, і цвинтарний сторож від гарячих дівок та калорійного торта може і «таво».


Автор: Павло Гунжель


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2021, 12:49 | Кобеляки | Політика
1. nazar / 12 листопада 2021, 07:00
Земельки всім вистачить. Тільки питання - кому і де?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації