Вхід | Реєстрація

МОЗ не бажає відтермінувати рішення про заборону працювати нещепленим вчителям

МОЗ не бажає відтермінувати рішення про заборону працювати нещепленим вчителям

Міністерство охорони здоров'я України відмовилося йти назустріч профспілці працівників освіти та науки, яка закликала перенести реалізацію рішення про недопуск до роботи нещеплених педагогів з 8 листопада на пізніший термін. Міністр охорони здоров'я пояснив причину непохитності його відомства у заходах щодо боротьби ыз коронавірусом в ефірі телеканалу "1+1" у неділю ввечері.

Зокрема, Ляшка попросили пояснити цитовану профспілкою норму Кодексу законів про працю, яка передбачає обов'язок повідомляти співробітників про зміну умов праці за два місяці.

– У мене була велика дискусія минулого тижня з представниками профспілок і говорив з ними відверто. Є кілька варіантів. Профспілки бажають прав на роботу. А я кажу, що хочу забезпечити право на життя. Сьогодні госпіталізують до лікарень, реанімації невакцинованих людей. В Україні є необхідна кількість вакцин для того, щоб вакцинувати всіх, хто цього потребує, і захистити життя кожної людини. Тому ключове і основне завдання мене, як міністра охорони здоров'я - зберегти ваші життя, - наголосив Ляшко.

Він знову закликав українців вакцинуватися і не звертати уваги на недстовірну інформацію про небезпеку вакцин.

Крім того, Ляшко розповів, як проходитиме процес відсторонення від роботи вчителів і викладачів. За його словами, чинне законодавство вимагає, щоб роботодавець видав внутрішній наказ.

– Керівник, директор освітнього закладу робить внутрішній наказ, яким усуваються на період карантину люди, які не мають принаймні одного щеплення проти коронавірусної хвороби. Це все у рамках чинного законодавства, - зазначив глава МОЗ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2021, 14:40 | Полтавщина | Суспільство


1. orakul / 8 листопада 2021, 16:13
" ...Сьогодні госпіталізують до лікарень, реанімації невакцинованих людей...."
Ти ба, б.ля, куди цих анунаків заносить. Це вже хуцпа в квадраті.
Хто не поняв, розшифрую. Одну половину бидломаси вони завалять вакциною, а іншу тупо не будуть лікувати. Ось вам і казні єгипетські. Діждалися.
Вони й так не шибко лікували, бо в спілкуванні з багатьма перхворівшими проявлялася така собі тенденція - лікарі максимально затягували лікування, не направляли в стаціонар і коли вже людині тіпа капець, тоді її клали у лікарню. Таке враження у кожного другого перехворівшого з ким довелось спілкуватися. Власне, й деякі лікарі про це говорили.
Ну а щодо вчителів, так я давно писав, що всі вони пришелепуваті тому і таких дітей випускають. Я давно писав що ОТГ це наш порятунок. Треба відкривати альтернативні школи, лікарні, робити запаси продвольства, ну як у воєнний чась І готовитися виживати самим. Біда в тім, що жоден депутат і жоден пузатий хвермер (*а тільки у них є гроші) і матеріальні ресурси), не розуміють що відбувається. От як на бративбивче АТО так усі хвермери один с поперед одного возили допомогу. А допомогти виживанню людей - то такого не діждетесь
2. Чудо Юдо / 9 листопада 2021, 10:00
Справжній політик. Йому кажуть, що по закону потрібно попередити про зміни умов праці за 2 місяці, а він у відповідь: "Хочу забезпечити право на життя". Бла-бла-бла, лиш би що наляпати.
3. orakul / 9 листопада 2021, 14:17
Є така тіпа наука чи метод - "фізіогноміка". Кажуть, що то псевдонаука, чи псевдомедот. Але будь який кадровик зі стажом скаже вам, що щось у цьому таки є. Ні на що не немекую.
4. Fed654Frumos / 9 листопада 2021, 14:27
Та ні,він 100% екземпляр,який підтверджує теорію Ч.Ломброзо.
5. orakul / 9 листопада 2021, 16:04
4.Fed654Frumos
«підтверджує теорію Ч.Ломброзо.»

Та да. І Григорія Клімова також
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації