Вхід | Реєстрація

Грамоти, кошти і цукерки

Грамоти, кошти і цукерки

Отримали кобеляцькі спортсмени, які показали високі результати на змаганнях різних рівнів.

8 листопада в залі засідань Кобеляцької міської ради відбулася приємна подія. На урочистий захід запросили представників різних видів спорту, які проживають на території Кобеляцької громади або являються її вихідцями.

Перед присутніми виступив очільник міськради Олександр Копелець. Власне, він і вручив спортсменам та їх тренерам грамоти, грошові нагороди й солодощі.

Першим міський голова запросив пауерліфтера Анатолія Новописьменного. Спортсмен є уродженцем Лебединого. Анатолій — багаторазовий чемпіон та призер Європи і світу

з класичного пауерліфтингу і жиму лежачи.

Наступними Копелець відзначив вихованців кобеляцької школи армрестлінгу та їх тренера Артема Письмака. Рукоборці виборювали нагороди на всеукраїнських, європейських і світових змаганнях. Останнім їх досягненням стали 14 медалей Чемпіонату Європи.

Міський голова наголосив, що постійну допомогу армрестлерам надає директор ПрАТ «Придніпровський спецкар'єр» Олександр Шандра. Йому теж вручили почесну грамоту й квіти.

Наступними для нагороджень запросили каратистів, які виступають за спортивний клуб «Дзансін», та їх наставника Дмитра Тараненка. Нещодавно «дзансінівці» повернулася з кубкових всеукраїнських змагань, де гідно представили Полтавщину і Кобеляцьку громаду зокрема.

Далі настала черга футболістів. Вісім вихованок Кобеляцької дитячо-юнацької спортшколи виступають у складі полтавського ФК «Ворскла». Вони беруть участь у Чемпіонаті України з футболу серед жіночих команд Першої ліги. Дівчата на чолі з тренером Русланом Сабіровим успішно виступають на турнірах в Україні і за її межами.

Нещодавно футбольна команда «Лідер-2007» стала переможцем обласних фінальних змагань дитячо-юнацької футбольної ліги.  Юні футболісти і тренер Віктор Білорибець також отримали нагороди.

На завершення Олександр Копелець повідомив, що вже працює з Білорибцем над відновленням міської футбольної команди ФК «Кобеляки», яка змагалася в обласному чемпіонаті.

Після привітань присутні зробили колективне фото.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2021, 10:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації