Вхід | Реєстрація

Обласна рада планує придбати коштовний електромобіль

Обласна рада планує придбати коштовний електромобіль

Облрада планує придбати легковий автомобіль Hyundai Kona 64 kW (або авто з такими технічними характеристиками). Про це відомо з ресурсу публічних закупівель. Очікувана вартість — 1 186 000 гривень.

До 20 грудня обласна рада планує придбати нову автівку не раніше 2020 року випуску. Колір — чорний або червоний, а максимальна потужність електродвигуна — не менше 150 кВт тощо.

Як відомо ЗМІСТу з власних джерел, автівкою користуватиметься голова депутатської бюджетної комісії Лариса Босенко, яка віднедавна працює в облраді на платній основі.

Також цьогоріч виконавчий комітет Полтавської ради придбав 18 нових легкових авто за 10 819 000 гривень. Старі та орендовані автівки, за версією Управління обліку, зносилися. Через це в Полтавській міській раді вирішили, що недоцільно витрачати кошти на оренду авто й ремонт та запропонували купити нові автівки. Ще однією причиною стало те, що авто потрібні 10 старостам округів Полтавської громади.
Які авто придбав виконавчий комітет Полтавської міської ради:

  • Toyota Camry 5B_2.5 8 A/T Premium — 2 штуки по 1 277 500 гривень. Усього — 2 355 000 гривень;
  • Toyota Corolla 0V 1.6 Multidrive S (CVT) City — 5 штук по 629 190 гривень. Усього — 3 145 950 гривень;
  • Renault Duster — 11 штук по 483 318 гривень за кожну автівку. Усього — 5 318 000 гривень.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2021, 16:04 | Полтава | Фінанси
1. василь овсієнко / 10 листопада 2021, 16:31
В облради закінчився патріотизм , ніяк не бажають купувати авто українського виробницта , ЗАЗ , чи ДЕО .І для чого тій Ларисі такий дорогущий автомобіль , та й куди їздить голові бюджетної комісії? Доставлятимуть на роботу і возитимуть на обід для скпадання бюджету?Тепер кожному чиновнику куплятимуть по авто , щоб їздити на роботу , обід і додому спать?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації