Вхід | Реєстрація

Тенісний вікенд

Тенісний вікенд

Відразу два тенісні турніри обласного рівня пройшли в кінці минулого тижня.

5 листопада в Кобеляках відбулися зональні змагання обласної гімназіади школярів. Сім команд із Полтавського району виборювали дві путівки до фіналу. Турнір проходив у спортивній залі Кобеляцького ліцею №1. Переможцями стали юні спортсмени з Решетилівки. Друга путівка дісталась кобелячанам.

6 листопада в Полтаві пройшов чемпіонат області серед молоді. І тут вдало виступили кобеляцькі тенісисти. Наша команда здобула чотири нагороди. Чемпіонами області  в змішаному розряді стали В’ячеслав Коваленко. «Срібло» парних жіночих змагань отримали наші юні спортсменки Анна Біла та Юлія Коваленко. Тут же бронзову медаль отримали Марія Накісько разом із полтавчанкою Поліною Турчак. Кращою серед наших у особистому розряді стала Юлія Коваленко — друге місце. Усі вони були нагороджені грамотами Управління молоді та спорті Полтавської обласної державної адміністрації.


Автор: Борис АНДРОНОВ, учитель фізичної культури ОЗ «Кобеляцький ліцей №1»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2021, 13:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації