Вхід | Реєстрація

Робота новосанжарського педагога увійшла в десятку кращих

Робота новосанжарського педагога увійшла в десятку кращих

Загалом на конкурс було подано більше сотні робіт.

Нещодавно в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді відбулося засідання журі конкурсу мініатюр, що проходив серед педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти.

Як повідомляється на сайті ОЦЕВУМ, конкурс проводиться щорічно. Його метою є розвиток творчого потенціалу педагогів, здобуття нового педагогічного досвіду та удосконалення професійної майстерності.

За інформацією організаторів, загалом на конкурс педагоги подали 108 робіт у 10 номінаціях. Цьогорічна конкурсна тема отримала назву «Обереги — сакральні символи через плин віків».

Члени журі розглянули подані конкурсні матеріали й визначили переможців. Перші місця посіли 10 педагогів-учасників. До переліку кращих увійшла робота Оксани Трохимчук, керівника гуртка «Світ природи» Новосанжарського будинку дитячої та юнацької творчості. Педагог здобула першість у номінації «Вироби з природного матеріалу».

Другі місця в 16-ти учасників, треті — у 17-ти.

До речі, ІІ місце посіла робота Анни Василенко, керівника гуртка «Фантазія» Козельщинського будинку дитячої та юнацької творчості. Її відзначили в номінації «Вироби з текстилю та шкіри».

Педагоги, які посіли з першого по третє місця, отримають грамоти Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації. А шістьом позашкільникам вручать відзнаки Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 листопада 2021, 10:00 | Нові Cанжари | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації